Epson 705HD projector : Temp lamp flickering red, and on/off lamp steady red - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 09-23-2013, 01:27 AM - Thread Starter
Newbie
 
Geneva2013's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi,

My Epson 705HD projector, when I turn on starts normally but within 10 seconds the temp lamp light starts to flicker (red) and the on/off light is a steady red. Could someone please let me know what the problems could be. I checked the air filter and that seems to be clean. Thanks in advance for any suggestions.

Best regards,

Raj
Geneva2013 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 09-24-2013, 06:15 AM
Member
 
Paul Hovey's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 66
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 6 Post(s)
Liked: 14
Contact Epson Support. http://www.epson.com/cgi-bin/Store/support/supDetail.jsp?BV_UseBVCookie=yes&oid=140285&prodoid=63084667&category=Products&infoType=Contact
They've been very good at getting back to me with any questions I've posed.
Paul Hovey is offline  
Reply Digital Projectors - Under $3,000 USD MSRP

Tags
Epson Powerlite Home Cinema 705 Hd 720p 3lcd Home Theater Projector
Gear in this thread - 720p by PriceGrabber.com

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off