say it isnt so?(ae300question) - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 9 Old 11-15-2002, 02:49 PM - Thread Starter
Member
 
5thlion's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 168
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
i read in this forum some where that playing xbox,ps2,gc is a no go for the ae300. please say it isnt so ?as i am planning on getting this pj by this wendsday for that purpose only and also watching flicks on a dvd player it would really bum me out if i cant . some help me out?

"i swing my sword for no one"
5thlion is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 9 Old 11-15-2002, 02:54 PM
Advanced Member
 
letMeIn's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Kings County
Posts: 851
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 15
if it has component input, why couldn't you ?? Except for PS2, xbox and Cube should look nicely on AE300


Crestron & AMX Programmer. GUI Designer.
letMeIn is offline  
post #3 of 9 Old 11-15-2002, 02:58 PM
Advanced Member
 
proj_lvr's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: St. Louis, MO
Posts: 698
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
If it can project a dvd it can project a dvd. That is what xbox, ps2 and gc essentially are. Whoever said that was seriously wrong.

PC Load Letter...What the **** does that mean!?
proj_lvr is offline  
post #4 of 9 Old 11-15-2002, 03:19 PM - Thread Starter
Member
 
5thlion's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 168
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
whew thx guys i apreciatte that :D

"i swing my sword for no one"
5thlion is offline  
post #5 of 9 Old 11-15-2002, 04:33 PM
Member
 
Waldorf's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Phoenix, AZ
Posts: 128
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I think 5thlion is referring to this quote from Defiler:

Quote:
Here's why the AE300 can only game at 640x480:
Most games are 4:3 aspect ratio.
(540/3)*4 = 720
However, 720x540 is not a typical resolution for a game to support. The next notch down from that is 640x480. Q.E.D.

For the HS10:
(768/3)*4 = 1024
1024x768 IS a typical game resolution, so you're good to go with 1:1 pixel mapping.
Not that it can't play games, but just not at the resolution of some of the other projectors.

-Waldorf
Waldorf is offline  
post #6 of 9 Old 11-15-2002, 04:37 PM
Member
 
clawdaddy's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Maryland
Posts: 68
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
The AE100,200, or 300 can display in 4:3 mode.... I have a GameCube and StarWars looks great on the AE100. It doesn't look like my 50" Plasma... but playing on a large screen with a great sound system kicks butt... just ask my 6 year old.
clawdaddy is offline  
post #7 of 9 Old 11-15-2002, 05:35 PM
AVS Special Member
 
darinp's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Seattle, WA
Posts: 3,790
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
5thlion,

If you have an XBOX (or get one) make sure that you get the HD connector for it. I think it is about $20. Then at least rent NBA2K3 and get back to us :) Only downside is that you may have trouble looking at your old video games after that.

--Darin
darinp is offline  
post #8 of 9 Old 11-15-2002, 06:42 PM
Advanced Member
 
letMeIn's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Kings County
Posts: 851
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 15
well Xbox Live is out ....... some LCD PJ multiplayer games on Live should be organized for AVS peeps ....... lol


Crestron & AMX Programmer. GUI Designer.
letMeIn is offline  
post #9 of 9 Old 11-15-2002, 07:50 PM - Thread Starter
Member
 
5thlion's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 168
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
yeah that was the tread i was referring too .i have all the current consoles an yes xbox live is out an im looking forward to fraggin you guys in unreal tournament 2003 :D on the big screen where can i get the hd connector ..perhaps ebgames? an is it compatible to the ae300

"i swing my sword for no one"
5thlion is offline  
Closed Thread Digital Projectors - Under $3,000 USD MSRP

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off