Toshiba tdp-t1 HD viewing - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 1 Old 01-31-2005, 01:02 PM - Thread Starter
Newbie
 
loosechange911's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I've had this Toshiba tdp-t1 for a few years now with no issues. Recently I've acquired the Comcast HD decoder from motorola DCT6200 and have had quite a few problems getting the HD signal to work on the projector. First things first though, my troubleshooting efforts thus far:

The problem:
If I turn the projector on first, then the DCT I'll see the HD image for a brief 3 seconds (quality looks good, but I also see horizontal lines scrap too) than blank screen. If I had to decribe it, I would say the projector is trying to adjust the image and cannot. Almost as if the refresh rate or signal is causing the projector to fail.

My actions.
-Ordered a cable from in-focus - M1 to DVI-D (30')
-Verified the cable works (Plugged my laptop dvi out to it)
-As I was able to see the image, the projector M1 input obviously works.
-Verified and checked that the projector will accept a 1080i signal. It's stated 3 times in the manual.
-Plugged the projector into the decoder using the s-video cable - ok

I'm about to contact Comcast to inquire if the decoder itself has issues, but I'd rather make that the last resort as I'm doubtful they'll help. I also wanted to check the componant out of the decoder, but couldn't find a componant to M1 or a componant to dvi-d female plug.

Any help or experience with the projector would be great. Any confirmation that it should work would at least send me to the right direction.
loosechange911 is offline  
Closed Thread Digital Projectors - Under $3,000 USD MSRP

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off