Mitsubishi HD1000U issue - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 09-13-2007, 10:59 AM - Thread Starter
Member
 
statonj's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 79
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I just setup my HD1000U for the first time to see where it will be mounted and noticed that on a particular channel that it cut out some of the top of the viewing area.

ie. On MTV high def channel where it shows the rating of PG at the very top of the screen, it only displayed the lower part of the P and G like it's cutting off the top of the display area. It is not projecting the rest off of the screen either as I can clearly see the top border within my screen.

I have a 106" screen and using 16:9 viewing mode, using component cables directly from my Comcast receiver. The display shows that it is in 1080i.

Any suggestions?
statonj is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 09-13-2007, 12:38 PM
Senior Member
 
travis33's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Nashua, NH
Posts: 202
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Make sure the aspect ratio is on "Auto" and the overscan is at 100%.
travis33 is offline  
Reply Digital Projectors - Under $3,000 USD MSRP

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off