Optoma Hd70 colors stop working and unit shuts down... - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 12-16-2007, 09:44 PM - Thread Starter
AVS Special Member
 
deez's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Sacramento, Ca.
Posts: 2,271
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
My HD70 loses its colors intermittently then a short while later will shut down. Its like the picture is still there but the colors flicker then it is goes black and white and shuts down. This keeps happening and I only have 482 hours on the bulb...anyone else have this problem?

XBOX Gamertag:deezusmusic
deez is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 12-16-2007, 10:58 PM
AVS Special Member
 
louthewiz's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Brooklyn U.S.A.
Posts: 4,081
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
Call Optoma!
louthewiz is offline  
post #3 of 3 Old 12-17-2007, 12:33 AM - Thread Starter
AVS Special Member
 
deez's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Sacramento, Ca.
Posts: 2,271
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by louthewiz View Post

Call Optoma!

Thats what I am going to do on monday. I just thought that maybe someone else had the same problem and maybe I could fix it with a FW or something. Thanks.

XBOX Gamertag:deezusmusic
deez is offline  
Reply Digital Projectors - Under $3,000 USD MSRP

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off