Ubuntu 10.04/MythTv .23 mythfilldatabase problems - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 07-02-2010, 05:10 PM - Thread Starter
Senior Member
 
kwisher's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 305
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hello,

In the last week I have noticed that mythfilldatabase has not been running on its normal daily schedule. Today when I looked at MythWeb>Status, I seen that it had 13 days of programming and its next time to run was set for yesterday. Anyone else noticing this? Where can I start looking for the problem?

TIA
kwisher is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 07-03-2010, 02:38 PM
Member
 
agent.5's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 59
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Same problem happened to me before. I don't recall exactly the cause of my problem, but I googled and found out that something was broken in a svn build.

My solution was to set up a cron job to run mythfilldatabase once a day. So, mythfilldatabase will be run twice a day, if everything is working.
agent.5 is offline  
Reply HTPC - Linux Chat

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off