My SIM2 HT 5000 is on the Fritz - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 10-17-2012, 07:21 PM - Thread Starter
AVS Club Gold
 
nowandthen's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: San Jose, CA
Posts: 289
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
I posted this in the $3000 and up forum and got no replies. Should have posted it here. Hopefully someone can give me some ideas of what to try.

Was watching a football game the other night and all of a sudden the projector went haywire. Blue dots, then picture upside down, back and forth back and forth. I changed inputs, shut down and restarted but it appears I have lost blue. I disconnected the HDMI from my receiver and plugged it into the Directv receiver but get the same result, blue is missing as everything has a yellowish tint. A few days later I fired it up but it blue is still gone.

I would like to reset the projector. Can someone tell me how to reset/ Hopefully that will fix it.

It's a 400 mile (one-way) trip to the service center!

Todd
nowandthen is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 10-18-2012, 01:38 PM
AVS Special Member
 
Pete's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Posts: 2,628
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 24 Post(s)
Liked: 28
Did you try contacting SIM2 Tech Support in FL?
Pete is offline  
Reply Ultra Hi-End HT Gear ($20,000+)

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off