DAC setting changed by themselves! - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 04-09-2014, 05:31 AM - Thread Starter
Member
 
dancjodanc's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 94
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 10 Post(s)
Liked: 10
I was putting in a new amp today...and the set up for my speakers changed in the Casablanca. I had unplugged the Casa several times from the wall, so it had no power at all.
When I plugged the Casa back in. I got no sound in my surround R speaker.
So I went into the menu and found this:
When I hit set up, then INP, the LVLS, then 1-6....
it shows Left, RIght, Cen, then SURCN, instead of SURRT
after that it's SUB, and SURLT.
So what happened to SURRT, and now why is it SURCN?
My SURRT is gone! Not in the list.
How do I change that back? I'm getting NO sound , of course, in the back surround speaker.
Joe
dancjodanc is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 04-09-2014, 09:54 AM
 
SBruzonsky's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Location: Gilbert, Az
Posts: 239
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 16

That happened to me about a year ago. AVS PM me your email and I will email you the instruction sheet of how to change/install the DAC/channel assignments. Its easy.

SBruzonsky is offline  
Reply Ultra Hi-End HT Gear ($20,000+)

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off