Can I use this for Subwoofer cable? - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 4 Old 02-12-2012, 05:54 PM - Thread Starter
Newbie
 
frohboy33's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Can anyone tell me if I can use this for a subwoofer cable?

http://www.amazon.com/Coaxial-Digita...GY/ref=lh_ni_t

I think I can from what I have read, but want to be sure. Looks like a good cable at a good price.
frohboy33 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 02-12-2012, 06:06 PM
AVS Special Member
 
stevensctt's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Scottsdale, AZ
Posts: 1,360
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 17
Quote:
Originally Posted by frohboy33 View Post

Can anyone tell me if I can use this for a subwoofer cable?

http://www.amazon.com/Coaxial-Digita...GY/ref=lh_ni_t

I think I can from what I have read, but want to be sure. Looks like a good cable at a good price.

Yes
stevensctt is offline  
post #3 of 4 Old 02-12-2012, 06:07 PM
Member
 
hermeslyre's Avatar
 
Join Date: May 2010
Posts: 152
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Yep. That looks like the same design coax I'm using, but I got mine from monoprice.
hermeslyre is offline  
post #4 of 4 Old 02-12-2012, 06:08 PM - Thread Starter
Newbie
 
frohboy33's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Thanks guys!
frohboy33 is offline  
Reply Speakers

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off