Rocket RS 1000 subwoofer amp not working - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 07-15-2012, 05:35 PM - Thread Starter
Newbie
 
jobjude's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Just pulled my RS 1000 onix rocket tower speakers out of the closet after 3 and 1/2 years and can't get my bottom 8" woofers to work. All the top speakers are working fine. They are 7 years old and bought from the now defunked **********. Neither bottom speakers are working on these tower speakers. Both are hooked up through a subwoofer plate amp attached to the back of the lower cabinet. I have changed the fuses and the power rocker switch lights up but the amp don't get warm nor produce sound. When I move the phase dial on the amps the speakers move but still no sound. I have tried different power cords but no luck. Looking for suggestions, maybe where I could send the amps for repair. Don't have a clue who made these amps the back reads Model GSW 300.
jobjude is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 07-18-2012, 02:27 PM
Senior Member
 
JosephF's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Colorado
Posts: 376
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Good luck, I've been trying to info on this for awhile. Mine are working just fine for now, but I would definitely be interested in picking up a spare.
JosephF is offline  
post #3 of 3 Old 07-18-2012, 03:03 PM
AVS Addicted Member
 
Chu Gai's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: NYC area
Posts: 14,725
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 117 Post(s)
Liked: 415
No guarantees, but try asking Danny Richie of GR Research. He's got a spot over at AudioCircle and might have some insight.

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask." - Gregory House
Chu Gai is offline  
Reply Speakers

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off