Fix Axiom M60 v2 rubber foot? - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 09-01-2012, 11:15 AM - Thread Starter
Advanced Member
 
FuzzyReets's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 535
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi folks. I have a loose rubber foot on my M60 v2 speaker. I tried screwing it back in but no such luck. What's the procedure to fix? Do I have to take one of the woofers out? Is that safe? Any help greatly appreciated. Thanks.
FuzzyReets is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 09-01-2012, 01:26 PM
AVS Special Member
 
Bill Fitzmaurice's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: New Hampshire
Posts: 9,215
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 1173
How is it attached? Wood screw? If so put glue a toothpick or two into the hole to tighten the fit for the screw.

Bill Fitzmaurice Loudspeaker Design

The Laws of Physics aren't swayed by opinion.
Bill Fitzmaurice is online now  
post #3 of 3 Old 09-05-2012, 04:10 PM
Newbie
 
Brenttom's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Canada
Posts: 11
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Remove the woofer and check to see if the T-nut is secured to cabinet. Using some pressure, try to secure the nut back into the cabinet. If it does not bite the cabinet, remove the nut and re-insert the nut from the outside of the cabinet.

Brent Tombari | Axiom Audio Expert | http://www.axiomaudio.com | 1.866.244.8796
Follow us on Facebook! http://facebook.com/AxiomAudio
Brenttom is offline  
Reply Speakers

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off