No signal buzz - loud pop turning off - AVS | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!


Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 08-24-2014, 07:18 PM - Thread Starter
Member
 
JoeC8080's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: central Florida
Posts: 105
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 20 Post(s)
Liked: 16
No signal buzz - loud pop turning off

I have AR3 speakers. One starts to buzz 60Hz shortly after turning on. When there's a signal, it goes away. Also, when switching the power to the AR3 subwoofer off, there's a loud pop. How can this be fixed?
JoeC8080 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 08-27-2014, 04:20 AM - Thread Starter
Member
 
JoeC8080's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: central Florida
Posts: 105
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 20 Post(s)
Liked: 16
Is there a better forum for my question?
JoeC8080 is offline  
post #3 of 3 Old 08-30-2014, 10:15 AM - Thread Starter
Member
 
JoeC8080's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: central Florida
Posts: 105
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 20 Post(s)
Liked: 16
Please close the Thread as I moved this over to Audio Theory...
JoeC8080 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Speakers

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off