Marantz SR8001 Firmware? - Page 2 - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #31 of 35 Old 07-04-2011, 08:40 AM
Senior Member
 
Doctor52's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Ormond Beach (Daytona Beach suburb, Orlando viewing area)
Posts: 445
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Can firmware update HDMI from 1.2 to 1.3? Is the difference between 1.2 and 1.3 simply programming, or is there a physical difference between the two versions?

JD
Doctor52 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #32 of 35 Old 07-04-2011, 03:29 PM - Thread Starter
AVS Special Member
 
djos's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Adelaide, Australia
Posts: 1,229
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by Doctor52 View Post

Can firmware update HDMI from 1.2 to 1.3? Is the difference between 1.2 and 1.3 simply programming, or is there a physical difference between the two versions?

The HDMI chips are physically different.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


The impossible often has a kind of integrity which the merely improbable lacks.
djos is offline  
post #33 of 35 Old 04-25-2013, 02:11 PM
Member
 
Kfcosby's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Memphis, TN
Posts: 65
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I know this is an ancient thread, but, I am wanting to update the firmware in my SR8001. What is the procedure and where do I get the firmware?


thanks


Kevin
Kfcosby is offline  
post #34 of 35 Old 04-25-2013, 02:35 PM - Thread Starter
AVS Special Member
 
djos's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Adelaide, Australia
Posts: 1,229
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Take your amp to a marantz service center, it's not a user upgradable AVR.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


The impossible often has a kind of integrity which the merely improbable lacks.
djos is offline  
post #35 of 35 Old 04-26-2013, 06:20 AM
Member
 
Kfcosby's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Memphis, TN
Posts: 65
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by djos View Post

Take your amp to a marantz service center, it's not a user upgradable AVR.

Thanks

I was afraid of that
Kfcosby is offline  
Reply Receivers, Amps, and Processors

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off