Official Pioneer SC-05 and SC-07 Owners Thread - Page 573 - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 01-13-2017, 11:28 PM
Member
 
Cougar360's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 60
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
Dose anyone know if this receiver was even able to do 3d passthroufh via firmware and also what is the best channel setting and sub db settings

Sent from my SM-G925T using Tapatalk
Cougar360 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-14-2017, 04:43 PM
Member
 
J450N's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: New Hampshire
Posts: 142
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 18 Post(s)
Liked: 19
Quote:
Originally Posted by rcupka View Post
I have a Sony 4k TV and I'm trying to use Optical output from TV to Optical input on my SC-07 for sound on the various apps that came with the Sony. My SC-07 displays 24/192 when playing Amazon video but no sound. I have the TV set for external speakers.
Any ideas?
Any luck with this yet? I am having a similar issue. I am using the optical out from a Samsung 4k TV to my SC-05. When I set the TV to output PCM there is no issue. When I set the TV to output Dolby Digital however, I don't get sound from the TV's internal apps, like Netflix. If I switch the SC-05's input to something else and then back to the input the optical cable is assigned, I magically get sound. Is this some sort of sync or handshake issue? I don't want to use PCM, I want to use DD. I suspect this is the SC-05 not playing nice with the new 4k TV. I have tried setting the the signal select setting of the SC-05 as PCM, Digital and Auto. This doesn't seem to have an impact on the issue. Does anyone have any ideas of where to start troubleshooting?
J450N is offline  
Old 03-23-2017, 09:06 AM
Member
 
diverted's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 27
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 10
No audio, just video from 2nd hdmi output

Hi all....Long time no post....I've been running the sc07 for about 6 yrs now with no problems and was just wondering if there's a way to get all sources (audio and video) going into the amp to come out of the amp out of both hdmi outputs at the same time ? Right now I get audio AND video coming out of one but only video from the other one......Inputs are all hdmi.....I have added a 2nd display above the urinal in the "ManCave washroom so nobody misses a play lol.....I had run an hdmi cable as well as coax to that display but theres no way to add more now that it's drywalled etc.....I do have an rf converter that will take analog audio and video and convert it to rf to send to that display so could send the audio separately if there was an output on the amp that outputs audio only....Any help will be greatly appreciated.......D.T
diverted is offline  
 
Old 03-30-2017, 08:12 AM
Member
 
DeLaw's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Brusly,LA
Posts: 74
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by diverted View Post
Hi all....Long time no post....I've been running the sc07 for about 6 yrs now with no problems and was just wondering if there's a way to get all sources (audio and video) going into the amp to come out of the amp out of both hdmi outputs at the same time ? Right now I get audio AND video coming out of one but only video from the other one......Inputs are all hdmi.....I have added a 2nd display above the urinal in the "ManCave washroom so nobody misses a play lol.....I had run an hdmi cable as well as coax to that display but theres no way to add more now that it's drywalled etc.....I do have an rf converter that will take analog audio and video and convert it to rf to send to that display so could send the audio separately if there was an output on the amp that outputs audio only....Any help will be greatly appreciated.......D.T
Pg.100 of owners manual
DeLaw is offline  
Old Today, 10:50 PM
Newbie
 
DazMN's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 7
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 10
Hi all - I just moved to a new home and am trying to get my SC-05 set up on a 7.1 system with my Panasonic DMP-BDT500 Blu-ray player. I've got the player hooked up through HDMI and outputting bitstream. When playing discs encoded with DTS-HD 7.1 audio tracks and cycling through the various decoder options, I don't see that my L and R rear speakers are lit up on the receiver display, even though I do hear sound coming from the rears. I also don't see anywhere displayed on the receiver that its decoding DTS-HD sound. Running in Standard Surround, I show a 5.1 system (L, C, R, SL, SR) but no SBL and SBR. It also shows DTS+PLIIx Movie, but not DTS-HD. Any suggestions for why I'm not getting 7.1 and DTS-HD?
DazMN is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
 
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off