Does anyone have the Onkyo 706 yet? Thoughts? - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 8 Old 08-29-2008, 11:06 AM - Thread Starter
Senior Member
 
Tayja's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 222
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Looking at the 706 and would like opinions on it.
Lowest $ I have found is six hundy and forty dollares.
Tayja is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 8 Old 08-29-2008, 09:16 PM - Thread Starter
Senior Member
 
Tayja's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 222
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Tayja View Post

Looking at the 706 and would like opinions on it.
Lowest $ I have found is six hundy and forty dollares.


Anyone? anyone? Bueller..........Bueller...........
Tayja is offline  
post #3 of 8 Old 08-30-2008, 01:51 PM - Thread Starter
Senior Member
 
Tayja's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 222
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I guess either nobody has it or no one wants to help........
Tayja is offline  
post #4 of 8 Old 09-09-2008, 09:46 AM
Member
 
tanneritekid's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 160
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I hear you...

Where are the reviews? The Comparisons between the 706 and 707?

One thing I am shocked about the 706 is that there is not a power out for a fan.

Why would ONKYO leave that off?
tanneritekid is offline  
post #5 of 8 Old 11-02-2008, 10:42 AM
Member
 
jaakennuste's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Tallinn, Estonia
Posts: 20
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I bought 706. Sound is good, but i have problems with component -> HDMI upscaling. When unit gets warm, sudden HDMI signal losses become usual and picture on the plasma disappears for 3-5 seconds or so. Possibly overheating problem. Cant recommend it...
jaakennuste is offline  
post #6 of 8 Old 11-03-2008, 08:58 AM
AVS Special Member
 
BMAG's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: New Providence, NJ
Posts: 1,361
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Tayja View Post

I guess either nobody has it or no one wants to help........

Try reading/posting in the official 706 thread:

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1062186

It is not as active as the other Onkyo threads. I am very satisfied with my 706. Read the Sound&Vision magazine review here:

http://www.soundandvisionmag.com/rec...nce-page1.html
BMAG is offline  
post #7 of 8 Old 11-07-2008, 04:04 AM
Member
 
jaakennuste's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Tallinn, Estonia
Posts: 20
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I had problems with component -> HDMI upscaling. HDMI signal blanked out when receiver warmed up. I changed the receiver and new one doesn't has this problem. Aso everything else is fine, including Audyssey.
jaakennuste is offline  
post #8 of 8 Old 11-08-2008, 12:02 AM
AVS Special Member
 
Jordan420's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Seattle
Posts: 1,166
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by BMAG View Post

Try reading/posting in the official 706 thread:

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1062186

That would be an excelent answer if the "The "official" The Onkyo TX-SR706 Owners Thread" actually existed when Tayja originally asked about the 706
Jordan420 is offline  
Reply Receivers, Amps, and Processors

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off