The "Official" Onkyo TX-SR876 Owners Thread - Page 163 - AVS Forum
Forum Jump: 
 1Likes
Reply
 
Thread Tools
post #4861 of 5097 Old 04-18-2012, 09:28 PM
Member
 
Just4Kicks's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: San Francisco Bay Area
Posts: 92
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by HighlandLassie View Post

The reset proceedure worked great!

Yea, what a difference in volume.

My neighbors are going to hate me even more now...

Now to start in with the calibration and adjustments.

Thanks for the help guys, really appreciate the assistance.

Glad it worked out because I was going to say...the 876 can blow some doors and windows when set up properly.

As others have said, I really encourage you to run Audyssey and follow the instructions on the first page of The Official Audyssey forum here on AVS to the letter--it made a big difference in my room.

Finally, I highly recommend you getting a fan for at least the top left rear corner of the unit as the 876 runs hot which has caused many users, including myself, to have to replace the HDMI board. I'm using a Coolerguys.com av component fan and it works great.

Enjoy!
Just4Kicks is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4862 of 5097 Old 04-19-2012, 08:58 AM
AVS Special Member
 
Jon S's Avatar
 
Join Date: Nov 1999
Location: Sunny Hawaii
Posts: 2,696
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 24 Post(s)
Liked: 43
yep... get a 120mm 12V PC fan. I attached the line to a Radio Shack switchable power supply which could go from 3V to 12V. I could adjust the speed of the fan to lower speeds to reduce noise. Make sure the fan has ball bearings, not sleeve bearings for reliability.

If it's not a BIG screen, it's not a theater...
Jon S is offline  
post #4863 of 5097 Old 04-19-2012, 02:48 PM
AVS Special Member
 
trekguy's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: West of Mt Diablo
Posts: 2,192
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Jon S View Post

I attached the line to a Radio Shack switchable power supply which could go from 3V to 12V. I could adjust the speed of the fan to lower speeds to reduce noise. Make sure the fan has ball bearings, not sleeve bearings for reliability.

I've not found RS adapters to be reliable. Instead I would go on EBay or monoprice.com and buy something cheaper.

My gear is in cabinet and in the end the best thing was this--http://www.coolerguys.com/840556095279.html.

The fact that an opinion has been widely held is no evidence whatever that it is not utterly absurd.
-Bertrand Russell
trekguy is offline  
post #4864 of 5097 Old 04-25-2012, 07:41 PM
Member
 
SiouxJuggernaut's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Grand Forks, North Dakota
Posts: 55
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hey, took a look and haven't seen anyone with this problem.

I used to have my xbox hooked up to my 876 that I have downstairs and everything worked fine. Awhile back I moved it upstairs and hooked it up to my tx-sr606 and it has been working fine up there too.

I recently moved it back down and hooked it up to the 876 and with the xbox all I can get is a blue screen. I am thinking an update to the xbox is causing the problem but I am not sure. I've tried HDMI and Component cables, different inputs, different settings on the xbox, different monitors, but I always get the blue screen.

Bring it back up to the 606, works great. I tried a different xbox down on the 876, same issue, blue screen. I bought the 876 back when they are pretty new, and have never updated the firmware, as a reason has never really presented itself. Cable box and PS3 still work fine through the 876.

Any ideas on what the issue could be? Do you think a firmware update could fix it?


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
SiouxJuggernaut is offline  
post #4865 of 5097 Old 04-26-2012, 02:55 PM
AVS Special Member
 
Jon S's Avatar
 
Join Date: Nov 1999
Location: Sunny Hawaii
Posts: 2,696
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 24 Post(s)
Liked: 43
Are you having the same problem with any other devices connected to the Onkyo? If so, it could be that the HDMI board is going bad. That will cost you about $1000 to replace or $300 to repair.

If it's not a BIG screen, it's not a theater...
Jon S is offline  
post #4866 of 5097 Old 04-26-2012, 06:50 PM
Member
 
SiouxJuggernaut's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Grand Forks, North Dakota
Posts: 55
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
No. Everything else works great, but the xbox, blue screen. Audio comes through. Doesn't matter what hdmi port I try, or if I use component.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
SiouxJuggernaut is offline  
post #4867 of 5097 Old 04-27-2012, 11:07 AM
AVS Special Member
 
Jon S's Avatar
 
Join Date: Nov 1999
Location: Sunny Hawaii
Posts: 2,696
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 24 Post(s)
Liked: 43
then it would point to the X-Box itself....

If it's not a BIG screen, it's not a theater...
Jon S is offline  
post #4868 of 5097 Old 04-29-2012, 02:35 PM
Member
 
SiouxJuggernaut's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Grand Forks, North Dakota
Posts: 55
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
No, I don't believe so, as I mentioned in my first post the xbox works fine on my 606 upstairs, and other xboxes have the same issue on my 876.

The last time I had an xbox hooked up to the 876 and had it work was last fall, so I am wondering if the big update they put out this winter could possibly have changed anything that the 876 is having trouble with? At least on it's original firmware?


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
SiouxJuggernaut is offline  
post #4869 of 5097 Old 05-03-2012, 08:54 PM
Senior Member
 
TVAddikt's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 283
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 10
I am having a weird issue and am hoping someone might have a similar experience to help me solve this issue. I ran the audessey setup with my receiver (TXSR876) and it calibrated all speakers. I have a 7.1 setup (Chase home theater FR, FL and C Axiom QS8 surrounds and a DIY Rythmik 15" sub). I recently purchased the " Mission Impossible Ghost Protocol" bluray and read the label on the movie cover. The movie cover stated the sound track is recorded in 7.1 surround. I am using a PS3 to play the bluray. The Onkyo receiver has a little display showing which speakers is being used. I began the movie and watched say 5 minutes of it. During that time the receiver never showed the back surrounds on the display and no sound came from the rear surrounds. The display does show the side surrounds but not the rear. I looked into the setup menu and the receiver does know it has rear surrounds. Any ideas?

Since I have owned this receiver I have only had a cheap little 5.1 speaker setup, so I have never listened to 7.1 with it before.

I really appreciate anyone who could help resolve my problem.
TVAddikt is offline  
post #4870 of 5097 Old 05-03-2012, 09:10 PM
AVS Special Member
 
shelly's Avatar
 
Join Date: Jul 1999
Location: Carmel Valley, CA USA
Posts: 1,375
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Funny, I watched the exact movie this evening and checked the front panel of my 876. All 7 + sub were lighted and the Oppo info screen indicated Dolby True 7.1. So not sure why your experience was different.

My receiver did shut down twice, however, as it could not handle my -10 volume level, which is loud but not that loud. The receiver is on a table in the open so no ventilation issues. It just over heats, that's all.

Gonna get a new Yamaha when the new models come out. Tired of the Onkyo over heating.

Shelly

Farewell Voom. Farewell Directv. Farewell Bell Express Vu. Farewell Dish.
Had 6 dishes, now none.
Back to Comcast. Farewell Comcast, now back to Dish 120+HD. Farewell Dish.

Returned to Comcast 06/2012.

Back in the early days, there were just HD demo loops, no programming. Now HD 3D, amazing!

shelly is offline  
post #4871 of 5097 Old 05-03-2012, 09:48 PM
Senior Member
 
TVAddikt's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 283
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 10
Can you tell me if the receiver indicated all 7 speakers from the beginning of the movie? I am wondering if there could be a setting in the ps3? The sound from the PS3 to my Onkyo is over HDMI (just in case this question comes up). Is there a setting in the Onkyo that can disable the rear surrounds? I have listened to music using the all channel stereo and I hear music out of the rear surrounds.

I am wondering if this issue could stem from what ohm audessey set my speakers to. My speakers are 8 ohm speakers ( 2 CHT Pro, 1 CHT SHO and Axiom QS8's). Audessey set my speakers to 6 ohm.
TVAddikt is offline  
post #4872 of 5097 Old 05-04-2012, 01:00 AM
Senior Member
 
AV_mike's Avatar
 
Join Date: May 2009
Posts: 275
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 18 Post(s)
Liked: 38
^^^^^^^
Check the options at the start of the BluRay, you may have to specifically select 7.1 instead of a default safe option of 5.1
Also does the PS3 need a FW update to support 7.1 output, the all channel stereo is integral to the 876 and can even be used when you only have just a stereo input.
The Ohms setting is correct, the only options are really less than 6ohms or greater than 6ohms, so for 8ohm speakers that's the right setting.
Regards, Mike.
AV_mike is offline  
post #4873 of 5097 Old 05-04-2012, 06:19 AM
Advanced Member
 
gerhard911's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Cincinnati OH
Posts: 735
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 15
Make sure Powered Zone 2 is OFF. It uses the amp for the rear surrounds and they get disabled when it is ON.
gerhard911 is offline  
post #4874 of 5097 Old 05-05-2012, 02:12 AM
Senior Member
 
TVAddikt's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 283
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 10
The issue ended up being a setting in my PS3. Sorry to waste your time. I finally got it to play a 7.1 soundtrack.

Thanks for the help.
TVAddikt is offline  
post #4875 of 5097 Old 05-15-2012, 08:24 AM
Senior Member
 
joeybutts's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 365
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 13
Hey guys, I want to hook up Zone 2 for my backyard. My issue is that I want to hook up a 2.1 setup. Can I use the direct hook up (speaker connections) for the 2.0 simultaneously with the Zone 2 Pre outs (sub amplfier)? Nothing says I can't or that one will cut the other out, but figured I would ask before running the wire in my walls.

Thanks!
joeybutts is offline  
post #4876 of 5097 Old 05-16-2012, 09:41 AM
Senior Member
 
TVAddikt's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 283
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by jcalabria View Post

It would be fairly simple to connect a 12V power supply to the 876's switched AC outlet and make your own 12V trigger.

So I have a panasonic AE4000u and want to turn it on via a 12 volt trigger. I have never actually set this up before. I want to to what is described in the above quote. I know that I can find a 12 volt wall wart. What I am wondering is what wire to use to connect between the wall wart and the projector?

I have done some reading and read that I needed to buy a 3.5mm mono connector. I went ahead and bought one. I soldered the connector to cat5. The blue/bluewhite to one terminal and the orange/orangewhite to another terminal. Does that sound ok? My plan now is to find a 12 volt wall wart, plug it in to the outlet on the Onkyo receiver. Then connect the blue/bluewhite to one leg of the wall wart wire and orange/orangewhite to the other leg. Do I need to add any resistor or fuse etc in between the wall wart and the projector?


Thanks for any help and suggestions
TVAddikt is offline  
post #4877 of 5097 Old 05-21-2012, 06:49 AM
AVS Special Member
 
golffnutt's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 1,403
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Hi Guys,

Hope I can bother you for just a minute to get some info. I think, not sure, my HDMI board went out last night. I turned everything on and got a normal TV picture for about 2 minute the all of a sudden it went to a half and half screen, half green and half dark gray. It does this on my TV, and all 3 blu-ray players. Does this mean the HDMI board has gone bad? I was gone over the weekend and it was off for about 3 days until last night, would that have anything to do with it? Any troubleshooting help you can give me would be greatly appreciated. Thank you ever so much and have a wonderful day.

PS - I do still have audio thru HDMI.

Thank you.

Golffnutt

"GO DAWGS" !!!!!!!!!!!!!!
golffnutt is offline  
post #4878 of 5097 Old 05-21-2012, 10:13 AM
AVS Special Member
 
hdtv00's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: ill
Posts: 1,706
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 10
Join the rest of us. As you can tell from this thread just another dead 876 with HDMI issue. Man I wish someone would start a class action suit against them. There is CLEARLY something wrong with this unit.

I think I'm at the point and even though I own a 809 that's working fine, I'm at the point where I am done with Onkyo I think.

I was gone too when mine broke, 2 weeks away came back turned it on and nothing.All video dead.

i7 4770K/16 gig 2133/GTX 680 840 PRO SSD

Paradigm Studio 100/570/20's/2200 Sub

Onkyo 809 42" LCD/Panny AE4000
 

hdtv00 is offline  
post #4879 of 5097 Old 05-21-2012, 10:17 AM
AVS Special Member
 
golffnutt's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 1,403
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by hdtv00 View Post

Join the rest of us. As you can tell from this thread just another dead 876 with HDMI issue. Man I wish someone would start a class action suit against them. There is CLEARLY something wrong with this unit.

I think I'm at the point and even though I own a 809 that's working fine, I'm at the point where I am done with Onkyo I think.

I was gone too when mine broke, 2 weeks away came back turned it on and nothing.All video dead.

Me TOO!!!!!!!!!!

Thank you.

Golffnutt

"GO DAWGS" !!!!!!!!!!!!!!
golffnutt is offline  
post #4880 of 5097 Old 05-21-2012, 12:07 PM
AVS Special Member
 
Jon S's Avatar
 
Join Date: Nov 1999
Location: Sunny Hawaii
Posts: 2,696
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 24 Post(s)
Liked: 43
Quote:
Originally Posted by golffnutt View Post

Hi Guys,

Hope I can bother you for just a minute to get some info. I think, not sure, my HDMI board went out last night. I turned everything on and got a normal TV picture for about 2 minute the all of a sudden it went to a half and half screen, half green and half dark gray. It does this on my TV, and all 3 blu-ray players. Does this mean the HDMI board has gone bad? I was gone over the weekend and it was off for about 3 days until last night, would that have anything to do with it? Any troubleshooting help you can give me would be greatly appreciated. Thank you ever so much and have a wonderful day.

PS - I do still have audio thru HDMI.

This is definitely a HDMI board failure... My 905 and 906 exhibited the exact same issue.. It will cost you about $300-400 to repair or about $1000 to replace the HDMI board. You can attempt to fix it... see this link. Post 402...

If it's not a BIG screen, it's not a theater...
Jon S is offline  
post #4881 of 5097 Old 05-23-2012, 12:12 AM
Member
 
mach250's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 136
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 12
well i ordered the capacitors to do the hdmi board fix after not using my receiver for video for the last 1 or 1 1/2 years. Cant wait to not have to swap hdmi cords or guess what the volume level is at since the receiver is behind my couch...
mach250 is offline  
post #4882 of 5097 Old 05-29-2012, 02:35 PM
AVS Special Member
 
ChrisW6ATV's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: Hayward, Collie-fornia USA
Posts: 4,205
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 17
Quote:
Originally Posted by TVAddikt View Post

So I have a panasonic AE4000u and want to turn it on via a 12 volt trigger.

Unless that Panasonic projector is different, the 12-volt trigger signal (at least on all the projectors I have studied) is an OUTPUT signal from the projector, used to make a powered screen unroll when the projector is turned on. It cannot be used to turn the projector itself on or off.

Chris

"It's [expletive] lame to watch Jaws, a film that uses the 2.40 ratio as well as any ever produced, in the wrong format on HBO." -Steven Soderbergh, Oscar-winning director

ChrisW6ATV is offline  
post #4883 of 5097 Old 05-29-2012, 06:48 PM
AVS Special Member
 
Jon S's Avatar
 
Join Date: Nov 1999
Location: Sunny Hawaii
Posts: 2,696
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 24 Post(s)
Liked: 43
Quote:
Originally Posted by mach250 View Post

well i ordered the capacitors to do the hdmi board fix after not using my receiver for video for the last 1 or 1 1/2 years. Cant wait to not have to swap hdmi cords or guess what the volume level is at since the receiver is behind my couch...

be careful with the HDMI board... I think you have to short something on the board before working on it... It is silk screened on the corner of the board.

If it's not a BIG screen, it's not a theater...
Jon S is offline  
post #4884 of 5097 Old 05-31-2012, 11:18 AM
Senior Member
 
freshane's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 260
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Wow.. So after 10 months, 2 service centers and many hours on the phone onkyo has issued me a credit for a replacement. Looking into getting a 809 or 1009, anyone know of any issues with newer onkyo units?? I don't want to end up with a pos again. Maybe I can even put the credit towards a yamaha a1010 or a2010. Any thoughts in what I should do?? Gonna be so nice to have a hdmi receiver again. Still pissed at onkyo tho.
freshane is offline  
post #4885 of 5097 Old 07-06-2012, 12:19 PM
Member
 
sbelyo's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: NJ
Posts: 64
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hello All...

My 876 has been working fine for 3+ years and has never over heated. Recently I've discovered that all the component video inputs cut in and out and are very very distorted. I tried with two different sources and the result is the same.

I use HDMI out to my TV for all sources and have had no problems with HDMI or composite. Composite also upscales fine just like it should. Obviously something is wrong with the component video.

Does anyone know if the component video is a seperate board like the HDMI or is it part of the main board. If it's seperate which module is it?

Has anyone experienced this before and or found a fix? I have no problem replacing caps, resistors or surface mount chips. I build DIY amps and components all the time so I have the ability to attempt a fix but I need to know where to start.

Steve

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
sbelyo is offline  
post #4886 of 5097 Old 07-06-2012, 01:55 PM
Newbie
 
adinatha's Avatar
 
Join Date: May 2009
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I think the best place to start is the service manual smile.gif You can use this one as I guess there are only minor differences to the 875 with regards to your problem. TX-SR875_SM.pdf 3968k .pdf file
Attached Files
File Type: pdf TX-SR875_SM.pdf (3.88 MB, 34 views)
adinatha is offline  
post #4887 of 5097 Old 07-08-2012, 11:04 PM
Newbie
 
JOLT65's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 12
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi Guys,

I'm new to AVS and thought to relate my problem with my TX SR 876 -that I have had for quite some time now. I've been very happy with it until, my HDMI inputs blew out for reasons unknown to me. I brought it to West Ave for servicing and apparently, my son's playstation 3 burned the whole HDMI board. The service center is charging me an arm and a leg -close to 40K to replace the whole board. At the moment, I've reconfigured for the HDMI to go through my TV and am using the TV outputs for the RCAs inputs of the unit... TV/Game auxiliaries... It appears that the sound is not as it used to be but can do in the meantime. Any ideas to get my HDMI inputs back on without spending much? With the amount these guys are charging, that would be a lower end unit na. Thanks in advance!
JOLT65 is offline  
post #4888 of 5097 Old 07-09-2012, 12:27 AM
Member
 
haloguy628's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 123
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by JOLT65 View Post

Hi Guys,
I'm new to AVS and thought to relate my problem with my TX SR 876 -that I have had for quite some time now. I've been very happy with it until, my HDMI inputs blew out for reasons unknown to me. I brought it to West Ave for servicing and apparently, my son's playstation 3 burned the whole HDMI board. The service center is charging me an arm and a leg -close to 40K to replace the whole board. At the moment, I've reconfigured for the HDMI to go through my TV and am using the TV outputs for the RCAs inputs of the unit... TV/Game auxiliaries... It appears that the sound is not as it used to be but can do in the meantime. Any ideas to get my HDMI inputs back on without spending much? With the amount these guys are charging, that would be a lower end unit na. Thanks in advance!

Your son's PS3 has nothing to do with the failure of the HDMI board. The HDMI board has cheap chinese capacitors. They dry up after couple of years because they are next and above the Reon processor that gets very hot. This is a known problem on all of the TX-SR*06 receivers. The HDMI board replacement runs around $1000 + labor, and the replacement of the capacitors with higher temperature rating approx $400, unless you can solder them yourself. Then it's just a few $.

Thread #4880 above has the link to the discussion about this problem. You need to look for the 876 or 906 discussed in that thread as the 876 and 906 HDMI boards are the same but are different from the 606 and other lower models.
haloguy628 is offline  
post #4889 of 5097 Old 07-09-2012, 05:07 AM
Newbie
 
JOLT65's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 12
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by haloguy628 View Post

Your son's PS3 has nothing to do with the failure of the HDMI board. The HDMI board has cheap chinese capacitors. They dry up after couple of years because they are next and above the Reon processor that gets very hot. This is a known problem on all of the TX-SR*06 receivers. The HDMI board replacement runs around $1000 + labor, and the replacement of the capacitors with higher temperature rating approx $400, unless you can solder them yourself. Then it's just a few $.
Thread #4880 above has the link to the discussion about this problem. You need to look for the 876 or 906 discussed in that thread as the 876 and 906 HDMI boards are the same but are different from the 606 and other lower models.

Hi Haloguys and thanks for your response. My son will be relieved to know that his PS3 did not damage the unit. I got to read the posting on the problem and solutions... I think I can find someone to assist me in fixing the board. With this recognized common problem, I am wondering why Onkyo has not made a recall or the service center does not know how to fix it -with the exception of board replacement. Anyway, this brings a light of hope to revive it. Thanks!
JOLT65 is offline  
post #4890 of 5097 Old 07-09-2012, 10:18 AM
AVS Special Member
 
Jon S's Avatar
 
Join Date: Nov 1999
Location: Sunny Hawaii
Posts: 2,696
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 24 Post(s)
Liked: 43
Call Onkyo direct first... They have been repairing/replacing bad HDMI boards outside the warranty period here and there... No harm in checking. What country are you posting from?

If it's not a BIG screen, it's not a theater...
Jon S is offline  
Reply Receivers, Amps, and Processors

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off