Yamaha RX-V657 Problems. :-( - AVS | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!


Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 11-10-2008, 08:41 PM - Thread Starter
Newbie
 
xfilerguy's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 13
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I am having a new problem with my Yamaha Rx-V657 Receiver. It was working well until recently, when the surround sound speakers stopped working in Dolby Digital.

I did lots of problem solving to see what was wrong...I switched out wires, swapped left and right, etc.

I have figured that the problem lies in the receiver itself, as it actually works correctly with 7 channel Stereo .... I get all the speakers working with it.

When I try auto setup, I get error E-6 -- Surround Error.

I tried a factory reset...didn't help.

I should mention that although this is a 7.1 receiver, I am not using the middle speakers...only the back speakers.

So, is my receiver toast? Am I out the several hundred dollars I paid for it? Would it even pay to repair this even if I could? Any help would be greatly appreciated.

Thanks,
Lee
xfilerguy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
 
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off