I need help with my HK AVR 247 - AVS | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!


Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 04-15-2009, 02:27 PM - Thread Starter
Newbie
 
Medjai's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
If I have my subwoofer connected to the subwoofer pre-out and my tv connected thru ANY (hdmi, composite, component) video output there is a buzzing noise. If the pre-amp'd output is disconnected the hum goes away and if I unplug the video output the hum goes away. Assistance in this matter would be appreciated.
Medjai is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 04-15-2009, 04:24 PM
 
DougWinsor's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 2,612
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
This sounds like a ground issue with you equipment, you can check your AC outlets to see if the ground wire's are properly connected.
DougWinsor is offline  
Old 04-15-2009, 06:03 PM - Thread Starter
Newbie
 
Medjai's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Thank you for the response. I ran an extention cord from another part of the house and the hum was still present. I also tryed two different subs and tested all the pre amp'd outs. It seems any combination of pre-amp outs and monitor outs cause the unit to hum.

I bought this unit as a refurb from the HK ebay store. I emailed them and they are suppose to respond withing two days. I am just worried because they state they will not cover the cost of shipping but hopefully they will if it is infact a defective unit.
Medjai is offline  
 
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off