Wi-Fi problems on Denon 4308A - AVS | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!


Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 1 Old 08-12-2009, 11:07 AM - Thread Starter
Member
 
Crackhead666's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 33
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 21 Post(s)
Liked: 12
I am having some nasty problems, when streaming mp3's from my macbook to my 4308a(wireless). After a while of streaming(typically 15-30 minutes) some sort of buffer underrun begins. I am using Eyeconnect on my mac, and my router is a Netgear WNR854T. SSID is set to on, UPNP is set to on. Dynamic IP is on. The problem also exists when listening to internet radio... What puzzles me is, that everything works fine for the duration of 15-30 minutes??? Does anyone know the solution for this? I'm going nuts here...
Crackhead666 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Receivers, Amps, and Processors

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off