Denon 689 zone 2 how do you set it up???? - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 08-14-2009, 06:06 PM - Thread Starter
Newbie
 
pac3000's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I got denon 689 i cant get the zone 2 speakers to work.... How do set this up????
pac3000 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 08-14-2009, 06:51 PM
AVS Addicted Member
 
batpig's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: San Diego
Posts: 23,821
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 161 Post(s)
Liked: 936
http://batpigworld.com/fadq.html#multizone

batpig's "Denon-to-English Dictionary"
Setup Guide and FAQ
http://batpigworld.com/

Become a fan "batpigworld.com" on Facebook!
batpig is online now  
post #3 of 3 Old 08-16-2009, 02:46 PM
Advanced Member
 
mborner's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Coral Springs, Florida
Posts: 776
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 13
To break down the article that batpig posted;

Zone 2 can only output analog audio. You'll have to run analog connects to get zone 2 to work.
mborner is offline  
Reply Receivers, Amps, and Processors

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off