sr606 problem please help - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!


Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 6 Old 12-25-2009, 04:18 PM - Thread Starter
Member
 
jst527's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 88
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
i just finished hooking up my enerygy rc micro speakers to my new sr606 amp i calibrated the speakers using the mc and everything was fine i started watching transformers and it sounded pretty good when all of a sudden the sound just turned off the picture is still there but no sound i checked all my speaker connections and everthing is good i dont know what else to do everthing is hooked up via hdmi. i even swithced out the hdmi but still no sound please help me. thanks
jst527 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 Old 12-25-2009, 05:06 PM - Thread Starter
Member
 
jst527's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 88
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
does anyone have any idea whats going on or wats wrong with the reciever?
jst527 is offline  
post #3 of 6 Old 12-25-2009, 06:09 PM - Thread Starter
Member
 
jst527's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 88
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
any 1
jst527 is offline  
post #4 of 6 Old 12-25-2009, 06:52 PM
AVS Special Member
 
JChin's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Mesquite Tx
Posts: 8,731
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 194 Post(s)
Liked: 155
Is the receiver getting sound through the tuner?
Try resetting the receiver: page 96 in OM
Quote:


To reset the AV receiver to its factory defaults,
turn it on and, while holding down the [VCR/DVR]
button, press the [ON/STANDBY] button. “Clear”
will appear on the display and the AV receiver will
enter Standby mode.

JChin is offline  
post #5 of 6 Old 12-25-2009, 07:30 PM - Thread Starter
Member
 
jst527's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 88
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
i reseted the system still no sound. i tried the fm tuner still no sound i tested all the speakers with my sony reciever all are working fine so i now know its the reciever im going to be returning or exchanging it at frys tom.
jst527 is offline  
post #6 of 6 Old 12-25-2009, 07:38 PM
AVS Special Member
 
JChin's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Mesquite Tx
Posts: 8,731
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 194 Post(s)
Liked: 155
Sorry to hear that, it looks like another member has this issue also in the TX-SR606 Thread.
JChin is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Receivers, Amps, and Processors

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off