How to DIY ; TX-SR576/TX-SR606/etc HDMI daughterboard repair (for dummies?) - Page 6 - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #151 of 850 Old 12-18-2010, 04:29 AM
Member
 
Kris404's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Los Angeles, CA
Posts: 37
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Kris404 View Post

I'm going to attempt repairing my HT-R960 (Refurb 9100THX) this weekend that started exhibiting these familiar symptoms almost right after the warranty period expired:

1) Loss of OSD (Did not realize this until recently)
2) TV used to go blank sometimes when the LG BD390 used to switch from logo to actual Player menu.
3) Used to take 5 minutes to warm up on HDMI, Optical works just fine.
4) HDMI now completely dead with no-handshake whatsoever.

Thought I'd just just get Pioneer 1120 receiver but going to try this first as I'm fairly adept at soldering (Caps ordered online from the link in the first post)

Kris

Did not work - replaced 8 100uf 10v caps (Mouser / DigiKey Ref: 565-3047-ND)

C8002, C8607, C8602*, C8162, C8096 *, C278, C8609* & 1 more frontside cap (* = referred to in the Onkyo bulletin)

Ordered ceramic 1uf 50v caps (DigiKey Ref: 445-2865-ND), gonna try adding them to the regulators later next week.

Kris
Kris404 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #152 of 850 Old 12-18-2010, 07:10 AM
Newbie
 
jklobo's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Happy to report that the project was a success. Immediate handshake on power-up, the OSD also displays via HDMI consistently when it should.

Now the next project will be the active cooling ...

Quote:
Originally Posted by jklobo View Post

I've been following this thread, and the other over at HighDef Forum for a couple of weeks now. I've got a refurbished 606 that is experiencing the warm-up before handshake issues, so I've ordered the 100uF caps in addition to the 1uF caps.

Am I no electronics expert by any stretch of the imagination, however I've done enough soldering in my life that I have no doubt that I can easily do the replacement.

So I wanted to say thanks in advance to the OP and everyone else whom has contributed to the confidence of this DIY'er.

I'll post some pics when I've completed the work this weekend. Cheers!

jklobo is offline  
post #153 of 850 Old 12-20-2010, 08:44 AM
Member
 
Smitty258's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 20
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
The issue I'm having with my 606 is that HDMI devices "cut out" from time to time. I actually sent it out under warranty, they said they replaced the HDMI board, but I hadn't hooked it back up for several months since I was remodeling my basement where it was going.

Anyhow, I fired it back up last week and I'm having the exact same issues. The HDMI cuts out for a few seconds and reconnects. Seems to be losing handshake. I don't seem to be having any problems with switching inputs or requiring any "warm up" time for anything.

Has anyone had this same issue and done the cap replacement? Any success?

Thanks to all who have contributed!
Smitty258 is offline  
post #154 of 850 Old 12-20-2010, 06:34 PM
Member
 
kstepan50's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 15
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I also have the issue that nothing now connects except my Direct TV receiver to the Sat/Cab input. If i try connecting anything else to that, no go. only the Direct TV. I called Onkyo and just like everyone else, no go without receipt. Unfortunately I have misplaced my receipt in my recent move.

I will probably be flamed for this but is there any way to past a receipt that is under warranty from an authorized dealer? I dont have the money to shell out to fix or replace this guy.

If nothing else, will try the capacitor fix. But can someone post the exact parts needed for the replacemnet and where you purchaced them. Can I get them at Frys electronics maybe?

Thanks.
kstepan50 is offline  
post #155 of 850 Old 12-20-2010, 07:24 PM
ap1
AVS Special Member
 
ap1's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: New Jersey
Posts: 2,225
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 19
Quote:
Originally Posted by kstepan50 View Post

I also have the issue that nothing now connects except my Direct TV receiver to the Sat/Cab input. If i try connecting anything else to that, no go. only the Direct TV. I called Onkyo and just like everyone else, no go without receipt. Unfortunately I have misplaced my receipt in my recent move.

I will probably be flamed for this but is there any way to past a receipt that is under warranty from an authorized dealer? I dont have the money to shell out to fix or replace this guy.

If nothing else, will try the capacitor fix. But can someone post the exact parts needed for the replacemnet and where you purchaced them. Can I get them at Frys electronics maybe?

Thanks.

Call dealer where you bought receiver from. They may be able to send you a copy of invoice. Retailers usually keep records in their computer system for more than one year.
ap1 is online now  
post #156 of 850 Old 12-20-2010, 08:40 PM
Member
 
kstepan50's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 15
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by ap1 View Post
Call dealer where you bought receiver from. They may be able to send you a copy of invoice. Retailers usually keep records in their computer system for more than one year.
Circuit City is out of business. You think they would still have the records? I am trying to get the date from the credit card I used by requesting the statements from the month I bought it. Hopefully that will work. It will be avail online tomorrow, but it might be a month or two out of warranty.
kstepan50 is offline  
post #157 of 850 Old 12-21-2010, 04:14 AM
Member
 
Kris404's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Los Angeles, CA
Posts: 37
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by kstepan50 View Post
...
But can someone post the exact parts needed for the replacemnet and where you purchaced them. Can I get them at Frys electronics maybe?
Get them online at DigiKey:

Capacitor Part No.
1uf 50v 445-2865-ND
100uf 10v 565-3047-ND
Kris404 is offline  
post #158 of 850 Old 12-21-2010, 09:26 AM
Member
 
kstepan50's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 15
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Kris404 View Post

Get them online at DigiKey:

Capacitor Part No.
1uf 50v 445-2865-ND
100uf 10v 565-3047-ND

I'm sorry but maybe I missed it, but where are the 1uf 50v go? I know about the 100uf 10v. They are the 5 capacitors right? 4 on top and one on the bottom?
kstepan50 is offline  
post #159 of 850 Old 12-22-2010, 02:05 AM
Member
 
Kris404's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Los Angeles, CA
Posts: 37
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by kstepan50 View Post

I'm sorry but maybe I missed it, but where are the 1uf 50v go? I know about the 100uf 10v. They are the 5 capacitors right? 4 on top and one on the bottom?

You may also need to add 4 x 1uf caps across the regulators (3 on bottom, 1 on top)

Replacing just the 100uf did not work for me (waiting for my 1uf caps to arrive)

Images from GhettoSupersta @ HiDefForum
LL
LL
Kris404 is offline  
post #160 of 850 Old 12-23-2010, 05:07 AM
Member
 
Kris404's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Los Angeles, CA
Posts: 37
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
SUCCESS!! YAY!!

HDMI handshaking works perfectly on my HT-R960, no more waiting for the receiver to warm up (mine was totally dead btw)

OSD also works now. Switching works great - LG BD390 BD Player, Apple TV 2G, ASRock ION330 HTPC

Here is a stupid mistake I made: The initial 100uf 4 cap replacement may have fixed my issues since I did not realize the HDMI-out cable into the TV was loose. I guess you live and learn

This what I ended up doing after the initial 4 cap replacement didn't seem to work:

- Replaced all 100uf caps (10 caps: 8 on the back, 2 on the front)
- Added 5 x 1uf 50v caps across the regulators (4 on the back, 1 on the front)
- Replaced 1 x 220uf 16v (back, far left)

Thanks a lot CZ, you saved me atleast $1200 I almost ordered the 3311CI

Kris
LL
LL
Kris404 is offline  
post #161 of 850 Old 12-24-2010, 06:33 AM
Member
 
Kris404's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Los Angeles, CA
Posts: 37
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Did not stop there, did a cooling fan mod as well using a Radio Shack $9.99 Thermaltake fan.

The fan comes with nuts & bolts for mounting and is a little noisy if you run it at the rated 12v. Silent under-volted to 5v [Clip the wires on the Molex connector from 12v leads (Yellow/Black) and re-connect to the 5v (Red/Black) leads]

Attached the Molex to a Power Supply that I had from an old USB hard drive adapter.

It is now less noisy than other gear in the cabinet and the HT-R960 is warm to the touch after 13 hours of 'stress testing': Ok, I was mostly lying around watching TV

- Kris
LL
LL
LL
Kris404 is offline  
post #162 of 850 Old 12-24-2010, 06:49 AM
Member
 
MikeMartell's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Great Lakes Area
Posts: 78
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Kris404 View Post

Did not stop there, did a cooling fan mod as well using a Radio Shack $9.99 Thermaltake fan.

The fan comes with nuts & bolts for mounting and is a little noisy if you run it at the rated 12v. Silent under-volted to 5v [Clip the wires on the Molex connector from 12v leads (Yellow/Black) and re-connect to the 5v (Red/Black) leads]

Attached the Molex to a Power Supply that I had from an old USB hard drive adapter.

It is now less noisy than other gear in the cabinet and the HT-R960 is warm to the touch after 13 hours of 'stress testing': Ok, I was mostly lying around watching TV

- Kris

Did you find that the capacitor mod made the unit run cooler ? I was understanding that the voltage regulators were producing excess heat due to the failing capacitors and was curious if the mod made the unit run cooler, closer to whatever may be "in spec" for the unit.

BTW, the fan is made to draw air out, correct ?
MikeMartell is online now  
post #163 of 850 Old 12-24-2010, 08:20 AM
Member
 
Kris404's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Los Angeles, CA
Posts: 37
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by MikeMartell View Post

Did you find that the capacitor mod made the unit run cooler ? I was understanding that the voltage regulators were producing excess heat due to the failing capacitors and was curious if the mod made the unit run cooler, closer to whatever may be "in spec" for the unit.

BTW, the fan is made to draw air out, correct ?

No, I don't think adding the caps to the regulators made the unit run any cooler. That was one of the reasons why I made the fan mod.

The fan is facing up, set to draw the air out (as opposed to blowing air in)

The cabinet has some head room now thanks in part to unstacking the BD player that was on top of it. Stacking is not recommended at all for these Onkyo receivers.

Kris
Kris404 is offline  
post #164 of 850 Old 12-26-2010, 01:24 PM
Senior Member
 
MarkAELSU's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 212
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 15
I'm guessing my 606 is about to kick the bucket. My only working/ Tolerable hdmi input is DVD. The other just have LINES all over the picture. Anybody else experience this before? Video posted below, look at 1:50

http://www.youtube.com/user/MarkAELS.../0/qK5_y-AJ9HY
MarkAELSU is offline  
post #165 of 850 Old 12-26-2010, 03:54 PM
Member
 
Agent_Moler's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 49
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
anyone in the NY area willing to do this repair for me? I'll pay! PM me!
Agent_Moler is offline  
post #166 of 850 Old 12-26-2010, 07:56 PM
Member
 
Roscoe's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Las Vegas
Posts: 194
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by arjo_reich View Post

Since, like in overclocking, heat is the enemy here, I thought I would mention the Antec Veris AVR cooler. This little thing is a prerequiriste if you're going to stack one component on another but also does a damn good job of keeping an Onkyo cool with the two 120mm fans underneath it that sucks and vents all the heat from the Onkyo out the back of the Veris.

Looks interesting, but how do you turn it on? Does it stay on all the time? Is it heat controlled? I don't want the ting on all the time but I need something that can be powered on and off with the receiver (since it doesn't have a switched 110v outlet, it will need it's own on/off control, preferably not manual).

Roscoe
Roscoe is offline  
post #167 of 850 Old 12-28-2010, 09:00 PM
Member
 
hrdluck13's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Orange County
Posts: 177
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Guys, What an amazing thread.. I am so happy I found it...I have an Onkyo 606 and A DirecTV Box, PS3 and Wii hooked up. I can get the cable working after about 5 minutes of warming up. The PS3 and Wii were taking upwards of 4 hours to work but that has changed. They do not work at all while connected via HDMI to the receiver..

I am as mechanicly inclined as my 5 year old son unfortunately and need a little help.. I plan on ordering all the parts I need online.
Would someone be so kind to tell me the best possible parts to buy? How many of what parts to buy and maybe where to buy them?
I do not plan on using a fan or anything so I know there is more than the capacitors to replace..

My cousin who is handy with a soldering iron is gonna help me out..

Again, thanks so much for this thread.. I cannot wait to dig in..
hrdluck13 is offline  
post #168 of 850 Old 12-28-2010, 09:58 PM
Member
 
Roscoe's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Las Vegas
Posts: 194
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I wouldn't. Call Onkyo first. Mine was 2 months out of warranty and when I called they asked for an email requesting warranty repair but didn't even require me to describe the symptoms...you think maybe they knew already? All it cost was $20 shipping to Denver and a month of waiting. Unless you're skilled at this, I wouldn't try it.

Roscoe
Roscoe is offline  
post #169 of 850 Old 12-29-2010, 11:59 AM
Member
 
kstepan50's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 15
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Found my credit card receipt from Circuit City and saw it was 2 months out of warranty. I called Onkyo and described the problem. First CSR, no help, it was out of warranty. Then asked him why they will not help me with a known common issue. He transferred me to someone who asked me to fax copy of statement and describe symptoms. After multiple faxes, emails and calls, all with no response, I got an email that they will warranty the problem this one time. All I have to do is take it to a shop, which lucky for me is 5 mins away and that is that.

Hopefully they will not take too long with it.

A little persistence does pay off.
kstepan50 is offline  
post #170 of 850 Old 12-29-2010, 05:35 PM
Member
 
Kris404's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Los Angeles, CA
Posts: 37
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by hrdluck13 View Post

Guys, What an amazing thread.. I am so happy I found it...I have an Onkyo 606 and A DirecTV Box, PS3 and Wii hooked up. I can get the cable working after about 5 minutes of warming up. The PS3 and Wii were taking upwards of 4 hours to work but that has changed. They do not work at all while connected via HDMI to the receiver..

I am as mechanicly inclined as my 5 year old son unfortunately and need a little help.. I plan on ordering all the parts I need online.
Would someone be so kind to tell me the best possible parts to buy? How many of what parts to buy and maybe where to buy them?
I do not plan on using a fan or anything so I know there is more than the capacitors to replace..

My cousin who is handy with a soldering iron is gonna help me out..

Again, thanks so much for this thread.. I cannot wait to dig in..

If you are out of warranty and Onkyo cannot help, order these parts online from DigiKey:

Capacitor Part No. Qty
1uf 50v 445-2865-ND 4
100uf 10v 565-3047-ND 4
Kris404 is offline  
post #171 of 850 Old 12-29-2010, 05:41 PM
Member
 
hrdluck13's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Orange County
Posts: 177
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Awesome!! Thanks, no other parts are needed? Did I read correctly that the top needs to stay off the unit?
hrdluck13 is offline  
post #172 of 850 Old 12-29-2010, 10:50 PM
Member
 
hrdluck13's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Orange County
Posts: 177
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
http://www.youtube.com/watch?v=gj0x5S9ez5U

Found a video for more reference..
hrdluck13 is offline  
post #173 of 850 Old 12-30-2010, 04:29 AM
Member
 
Kris404's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Los Angeles, CA
Posts: 37
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by hrdluck13 View Post

Awesome!! Thanks, no other parts are needed? Did I read correctly that the top needs to stay off the unit?

Start with replacing the 100uf caps first and test. If it still does not work, add the 1uf caps across the regulators.

The top needs to stay off the unit during the repair of course. Consider adding a cooling fan on top over the vents if everything works.

-Kris
Kris404 is offline  
post #174 of 850 Old 12-31-2010, 12:08 AM
Newbie
 
neskyjunk's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Happy to report another success for a 606. Replaced the 5 capacitors and it works again. On screen display, and all HDMI inputs. Awesome thread thanks for all who have contributed.
neskyjunk is offline  
post #175 of 850 Old 01-01-2011, 09:03 PM
Member
 
jhawker23's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 17
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I don't know if this is the same problem as everyone else but I cannot get a blu ray player HDMI connection. I can take the HDMI cable from my cable box, connect it to the blu ray player (still connected to Cable/Sat which works on cable) and it gives me "no signal". After a couple of players and different cables, it all comes down to the combination of blu ray and the receiver. All players worked fine connected directly to the TV. All other connections to the receiver via HDMI (computer, cable box) work fine in any HDMI connection.

It was odd tonight, I just picked up a new sony bd player and on the first connection, it flashed on the screen, a few vertical lines showed up and it blanked out. Never to connect again after multiple attempts and multiple startup configurations.

Its taking all I have to not yank the thing out and throw it outside. I'm past frustration. I keep thinking I'll find some perfect combination but it isn't happening. Any reason it would only be the DVD connection??
jhawker23 is offline  
post #176 of 850 Old 01-02-2011, 07:21 AM
Member
 
kstepan50's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 15
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by jhawker23 View Post
I don't know if this is the same problem as everyone else but I cannot get a blu ray player HDMI connection. I can take the HDMI cable from my cable box, connect it to the blu ray player (still connected to Cable/Sat which works on cable) and it gives me "no signal". After a couple of players and different cables, it all comes down to the combination of blu ray and the receiver. All players worked fine connected directly to the TV. All other connections to the receiver via HDMI (computer, cable box) work fine in any HDMI connection.

It was odd tonight, I just picked up a new sony bd player and on the first connection, it flashed on the screen, a few vertical lines showed up and it blanked out. Never to connect again after multiple attempts and multiple startup configurations.

Its taking all I have to not yank the thing out and throw it outside. I'm past frustration. I keep thinking I'll find some perfect combination but it isn't happening. Any reason it would only be the DVD connection??
I had the same thing. My DVD player stopped working no matter what HDMI port/cable combination I used and I thought it was the player and stopped watching DVDs on that unit. Then when I took in the 606 for repairs I got a replacement receiver for myself until I got the 606 back and everything works perfect. I cant explain it but once the 606 has a handshake problem with something, it doesnt work no matter what you do.
kstepan50 is offline  
post #177 of 850 Old 01-02-2011, 08:12 AM
Member
 
jhawker23's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 17
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by kstepan50

I had the same thing. My DVD player stopped working no matter what HDMI port/cable combination I used and I thought it was the player and stopped watching DVDs on that unit. Then when I took in the 606 for repairs I got a replacement receiver for myself until I got the 606 back and everything works perfect. I cant explain it but once the 606 has a handshake problem with something, it doesnt work no matter what you do.
What did they do to repair it? Was it the caps?
jhawker23 is offline  
post #178 of 850 Old 01-02-2011, 08:02 PM
Newbie
 
bakalao1's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 7
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Thanks for the great info posted on this thread.
My 667 is actually still in warranty (1 year of use), but I live in South America and I guess I´d pay more for shipping than it would cost me to buy a new one, so I´m gonna give this solution a try...I´m pretty confident it will work!.
Just a question about the 100uf capacitors...are they supposed to be Electrolytic or not?. Just wanna make sure I get the right ones.
Thanks.
bakalao1 is offline  
post #179 of 850 Old 01-03-2011, 08:26 AM
Member
 
kstepan50's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 15
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by jhawker23 View Post

What did they do to repair it? Was it the caps?

They have been closed over the holidays and today is the first day they have been open. I will update with whatever info I get when done.
kstepan50 is offline  
post #180 of 850 Old 01-03-2011, 11:08 AM
Member
 
Kris404's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Los Angeles, CA
Posts: 37
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by bakalao1 View Post
Just a question about the 100uf capacitors...are they supposed to be Electrolytic or not?. Just wanna make sure I get the right ones.
Thanks.
Yes, Aluminum (Tantalum may also work)
Kris404 is offline  
Reply Receivers, Amps, and Processors

Tags
Onkyo Tx Nr807 , Onkyo Tx Sr606 Receiver
Gear in this thread

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off