Onkyo SC5508 Surround processor [No Price Talk] - Page 34 - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #991 of 2743 Old 05-19-2011, 08:22 AM
Senior Member
 
spike9876's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 347
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Thanks for the info Maddmaster. It's good to know if its worth the investment doing a 7.1 or 9.1 setup.

I previously mentioned that I got acoustic panels... And since I'm so impressed with sound I'm getting with my current 5.1 setup... Really to me it's not even worth experimenting with 7.1 or 9.1 or don't even see the need at this time...

Fronts: B&W CM8
Center: B&W CM Center
Surround: B&W CM1
JL Audio F112
Integra DHC-80.3
Emotiva XPA-5
OPPO 93
HTPC
spike9876 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #992 of 2743 Old 05-19-2011, 09:23 AM
Advanced Member
 
bslep's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: N. Royalton, Ohio
Posts: 744
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 18
Quote:
Originally Posted by spike9876 View Post

Thanks for the info Maddmaster. It's good to know if its worth the investment doing a 7.1 or 9.1 setup.

I previously mentioned that I got acoustic panels... And since I'm so impressed with sound I'm getting with my current 5.1 setup... Really to me it's not even worth experimenting with 7.1 or 9.1 or don't even see the need at this time...

Care to post pics of what those panels and the trap looks like?
bslep is online now  
post #993 of 2743 Old 05-19-2011, 09:31 AM
AVS Special Member
 
LarryChanin's Avatar
 
Join Date: Nov 1999
Location: Sarasota, Florida
Posts: 6,810
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by FoSheezy View Post

This isn't 100% accurate. The Onkyo can do wides + heights but not when the surround backs are engaged.
One needs to choose only 2 of the 3 - wides, heights, surround backs.
There has been a lot of confusion in this area due to the manual not being very clear, but it is definitely possible to run wides + heights because I am doing it. The heights are awesome and I prefer the wides over the surround backs.

Hi,

Thanks for the clarification.

I was aluding to the fact that only the Denon AVR-4311 can run 11.2 channels with both wides and heights and run MultEQ XT 32. This requires adding an additional two channels of external amplification.

Larry
LarryChanin is offline  
post #994 of 2743 Old 05-19-2011, 10:06 AM
Senior Member
 
spike9876's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 347
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by bslep View Post

Care to post pics of what those panels and the trap looks like?

Sure... When I get home tonight... I will take some pics and post

Fronts: B&W CM8
Center: B&W CM Center
Surround: B&W CM1
JL Audio F112
Integra DHC-80.3
Emotiva XPA-5
OPPO 93
HTPC
spike9876 is offline  
post #995 of 2743 Old 05-19-2011, 01:05 PM
Senior Member
 
Maddmaster's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Maryland
Posts: 420
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 15
Quote:
Originally Posted by spike9876 View Post

I'm really leaning towards the 5508 but wanted to get some opinions...

When you say better movie performance... Are you referring to sound or picture quality ?

By the way, I would like to check out prices... can anyone point me to a online retailer that I can purchase online ?

I sent you a PM with info.

Ooops I posted 5808 in some of my post. 5508 is what I have.

Front - Mythos ST
Center - Mythos 8 and 10
Front Height - Gems
Side Surround - Gem XL
Back Surround - Gems
Sub - Supercube Ref

There can never be enough music
Maddmaster is offline  
post #996 of 2743 Old 05-19-2011, 01:41 PM
AVS Special Member
 
mjaudio's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 2,463
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 30
Quote:
Originally Posted by spike9876 View Post

I'm really leaning towards the 5508 but wanted to get some opinions...

When you say better movie performance... Are you referring to sound or picture quality ?

By the way, I would like to check out prices... can anyone point me to a online retailer that I can purchase online ?

Just to be clear I have not compared the 5508 to the 4311, rather it was a comparison between the 4311 and the Onkyo 886 pre-pro that I had on hand.

Musically they are very similar but for movies the SQ of the 886 was better than the 4311 in that it was more dynamic with a bigger soundstage. It was very easy to hear the difference and they were both connected via the same RCA cables and all other components were the same, the only difference was the 4311 vs the 886.

I do know that Chris from Audyssey mentioned that manufacturers are able to implement Audyssey into there products in regards to x-overs. This is why he has said to go back and change the x-over back to 80hz all around once the calibration is done. I do not know exactly what else the mfg. can control but I can tell you for sure that Audyssey in the Denon 4311 and Onkyo 886 are just different in regards to the EQ applied to the subs. My normal routine is to set my SMS-1 with all the EQ levels 0 and Polarity + and Phase at 0 so it is out of the equation. With the Denon 4311 I have to go back after XT32 does it's things and tweak it out with the SMS-1 after to get it flatter. With the Onkyo 886 it surprised me in that it hardly needed any additional EQ from the SMS-1, I really could have just removed the SMS-1.

Now before everyone asks I did follow the procedure for Audyssey calibration using the handy Audyssey guide here at the AVS. I used a mic boom arm and measured the maximum 8 locations at ear height and followed the same routine for both the 4311 and 886 which were both in my rack at the same time to facilitate comparison. I did go back after Audyssey calibration and set all my speakers to 80hz and the sub x-over to 80hz as well then used my Galaxy CM-140 to verify a 75db level for all my speakers and subs. I even went as far as using the Dayton Omnimic I had at the time to verify levels when I was going back and forth between the 4311 and 886. The dynamic impact of the 886 for movies was enough for me to even use the available test discs I had on hand to check levels coming out of my Oppo BDP-83 for all the channels to make sure the Onkyo was not boosting the HDMI signal.

After all that I just couldn't keep the 4311 even though it had the more advanced Audyssey XT32 and better ergonomics than the 886. I am not arrogant enough to say that the 4311 won't be better than the 886 or 5508 in someone else's system. I am just fortunate enough to be able to try what I want in my own system and make up my mind for my-self.

The only reason I have not bought the 5508 yet is because in my current system it would be close enough that any relay clicks would be too annoying. I had a Integra 80.1 for about a month that I had to get rid of because the relay clicks were too much to handle. I am in escrow on a new home that would have a dedicated space for a HT and a room next to it to hide the components. This is when I will get the 5508 as relay clicks won't be a problem in another room.

From all the comments I am really looking forward to getting the 5508. Just in case though, I am not selling my 886 until I know for certain that it has been replaced for good.

As far as video I didn't notice a difference besides the fact that the 4311 switch inputs faster than the 886. I am more of an audio guy though, video is secondary to me.

"Half the world is looking for Jesus, and the other half is looking for more bass..."
mjaudio is offline  
post #997 of 2743 Old 05-19-2011, 02:39 PM
AVS Addicted Member
 
Bill Mac's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 11,440
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 64 Post(s)
Liked: 417
Quote:
Originally Posted by mjaudio View Post

From all the comments I am really looking forward to getting the 5508. Just in case though, I am not selling my 886 until I know for certain that it has been replaced for good.

Definitely a wise move to hold on to the 886 till you are sure the 5508 will work well for you. I will most likely get the 5508 in the future but the relay clicking concerns me as well.

Bill

My SACD collection, watch it grow and my wallet shrink ;-).

 

Denon 4311 (in preamp mode), Parasound 2100, Boston Acoustics A7200 amp, Oppo BDP-103, Consonance CD120, Panasonic TC-P60GT50 plasma, Panamax 5100EX, Salk Song Towers, Song Center, ADS 300C (surrounds) and two Rythmik F12SEs.
Bill Mac is offline  
post #998 of 2743 Old 05-19-2011, 03:08 PM
Senior Member
 
Maddmaster's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Maryland
Posts: 420
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 15
Quote:
Originally Posted by Bill Mac View Post

Definitely a wise move to hold on to the 886 till you are sure the 5508 will work well for you. I will most likely get the 5508 in the future but the relay clicking concerns me as well.

Bill

I have the 5508 and the relay clicking is something I prefer (it confirms that there was a change). I moved from a B&K Ref 50 that also had relay clicks that were twice as loud. I used it for years and the relays never caused a problem so I wouldn't think it is a big concern ( i actually never had a problem with the Ref 50 at all).

Front - Mythos ST
Center - Mythos 8 and 10
Front Height - Gems
Side Surround - Gem XL
Back Surround - Gems
Sub - Supercube Ref

There can never be enough music
Maddmaster is offline  
post #999 of 2743 Old 05-19-2011, 04:27 PM
Senior Member
 
spike9876's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 347
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
OK, I have attached some pics. The column free standing bass trap is in the corder behind sub.
LL
LL
LL

Fronts: B&W CM8
Center: B&W CM Center
Surround: B&W CM1
JL Audio F112
Integra DHC-80.3
Emotiva XPA-5
OPPO 93
HTPC
spike9876 is offline  
post #1000 of 2743 Old 05-19-2011, 04:35 PM
Advanced Member
 
bslep's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: N. Royalton, Ohio
Posts: 744
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 18
Quote:
Originally Posted by spike9876 View Post

OK, I have attached some pics. The column free standing bass trap is in the corder behind sub.

Very nice. They look great. Thanks for posting.
bslep is online now  
post #1001 of 2743 Old 05-20-2011, 01:52 AM
Senior Member
 
e2g_'s Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 342
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by spike9876 View Post

OK, I have attached some pics. The column free standing bass trap is in the corder behind sub.

I think i missed you mentioning where you got those panels from.
e2g_ is offline  
post #1002 of 2743 Old 05-20-2011, 03:53 AM
Senior Member
 
spike9876's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 347
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by e2g_ View Post

I think i missed you mentioning where you got those panels from.

I got the panels from acoustimac.com but I got pic separately from shutterstock.com

Fronts: B&W CM8
Center: B&W CM Center
Surround: B&W CM1
JL Audio F112
Integra DHC-80.3
Emotiva XPA-5
OPPO 93
HTPC
spike9876 is offline  
post #1003 of 2743 Old 05-21-2011, 12:10 PM
Member
 
Mp0wer's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 48
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Does anyone know where I can find the Onkyo 5508 cheaper than retail price?

Could you PM me.

Thanks
Mp0wer is offline  
post #1004 of 2743 Old 05-21-2011, 02:18 PM
AVS Special Member
 
Bghead8che's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: St. George, UT
Posts: 1,161
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Can some describe for me what the relay clicking issue is and when does it occur? I don't own an Onkyo yet.

Thanks!

-Brian

Brian R. Smith
Bghead8che is offline  
post #1005 of 2743 Old 05-21-2011, 05:40 PM
Member
 
KK20's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 125
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
My 5508 has been working flawlessly for months... until today!

I turned it on today and it is completely locked up! Unresponsive to the remote, NONE of the buttons on the panel will respond, including standby.

I unplugged the unit, waited for several minutes and upon plugging it in, the unit powers on to the same locked state it was in before. The only way to turn it off is to unplug it.

I've tried some of the reset methods mentioned in the forum, but with the buttons unresponsive, a reset is impossible.

Anyone's help is greatly appreciated!!!

KK20
KK20 is offline  
post #1006 of 2743 Old 05-21-2011, 08:03 PM
Senior Member
 
Maddmaster's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Maryland
Posts: 420
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 15
Quote:
Originally Posted by Bghead8che View Post

Can some describe for me what the relay clicking issue is and when does it occur? I don't own an Onkyo yet.

Thanks!

-Brian

The relays click when the unit sensers a format change. Example is the previews on a DVD are not Digital Dolby. When the movie comes on that is in 5.1 you will here a click. This can happen often if formats change between tracks of music or previews on DVD. It also happens once the movie is finished and format is no longer 5.1 or whatever it was. They also clcik when you change input source (CD, DVD, Tape, etc). For me it is not an issue except when I start a CD. It seems to not change state (clip) until the first second of the song has played. I know something has changed without looking by the click.

Front - Mythos ST
Center - Mythos 8 and 10
Front Height - Gems
Side Surround - Gem XL
Back Surround - Gems
Sub - Supercube Ref

There can never be enough music
Maddmaster is offline  
post #1007 of 2743 Old 05-21-2011, 08:20 PM
Senior Member
 
Maddmaster's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Maryland
Posts: 420
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 15
Quote:
Originally Posted by KK20 View Post

My 5508 has been working flawlessly for months... until today!

I turned it on today and it is completely locked up! Unresponsive to the remote, NONE of the buttons on the panel will respond, including standby.

I unplugged the unit, waited for several minutes and upon plugging it in, the unit powers on to the same locked state it was in before. The only way to turn it off is to unplug it.

I've tried some of the reset methods mentioned in the forum, but with the buttons unresponsive, a reset is impossible.

Anyone's help is greatly appreciated!!!

I have looked too and have not found an answer for you. There has to be a combination of buttons to push. It would happen to you on the weekend. That sucks.

Front - Mythos ST
Center - Mythos 8 and 10
Front Height - Gems
Side Surround - Gem XL
Back Surround - Gems
Sub - Supercube Ref

There can never be enough music
Maddmaster is offline  
post #1008 of 2743 Old 05-21-2011, 08:58 PM
Senior Member
 
Maddmaster's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Maryland
Posts: 420
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 15
Quote:
Originally Posted by KK20 View Post

My 5508 has been working flawlessly for months... until today!

I turned it on today and it is completely locked up! Unresponsive to the remote, NONE of the buttons on the panel will respond, including standby.

I unplugged the unit, waited for several minutes and upon plugging it in, the unit powers on to the same locked state it was in before. The only way to turn it off is to unplug it.

I've tried some of the reset methods mentioned in the forum, but with the buttons unresponsive, a reset is impossible.

Anyone's help is greatly appreciated!!!

Try pluggin in the mic for Audyssey and then remove it. It may trigger it to respond again.

Front - Mythos ST
Center - Mythos 8 and 10
Front Height - Gems
Side Surround - Gem XL
Back Surround - Gems
Sub - Supercube Ref

There can never be enough music
Maddmaster is offline  
post #1009 of 2743 Old 05-21-2011, 09:39 PM
Member
 
KK20's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 125
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Maddmaster View Post

Try pluggin in the mic for Audyssey and then remove it. It may trigger it to respond again.

Did that and the unit went into Audyssey setup, however, nothing would respond and it was locked on the setup screen, remote unresponsive.

When removing the mic, the 5508 went back to the original mode and still frozen/locked.

KK20
KK20 is offline  
post #1010 of 2743 Old 05-22-2011, 12:59 AM
Senior Member
 
GeorgeHolland's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Seattle, WA
Posts: 284
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by KK20 View Post

My 5508 has been working flawlessly for months... until today!

I turned it on today and it is completely locked up! Unresponsive to the remote, NONE of the buttons on the panel will respond, including standby.

I unplugged the unit, waited for several minutes and upon plugging it in, the unit powers on to the same locked state it was in before. The only way to turn it off is to unplug it.

I've tried some of the reset methods mentioned in the forum, but with the buttons unresponsive, a reset is impossible.

Anyone's help is greatly appreciated!!!

I had no response from the remote for the first time tonight but I could control the 5508 from the front panel. I took the batteries out of the remote and after putting them back in the remote functioned again.
GeorgeHolland is offline  
post #1011 of 2743 Old 05-22-2011, 06:18 AM
Wireless member
 
pepar's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Quintana Roo ... in my mind
Posts: 24,935
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 32 Post(s)
Liked: 131
There is a firmware update coming soon, but I don't know what it is fixing.

Kal, do you know if it will address the freezing problem members are experiencing?

Jeff
pepar is offline  
post #1012 of 2743 Old 05-22-2011, 06:37 AM
Member
 
Mp0wer's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 48
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Bghead8che View Post

Can some describe for me what the relay clicking issue is and when does it occur? I don't own an Onkyo yet.

Thanks!

-Brian

I wonder if someone could upload a video to youtube, so we can hear this clicking?

I'm using a Anthem avm30 and there is no clicking, I'm interested in hearing this clicking and if it will indeed bother me.
Mp0wer is offline  
post #1013 of 2743 Old 05-22-2011, 10:14 AM
Senior Member
 
e2g_'s Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 342
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Mp0wer View Post

I wonder if someone could upload a video to youtube, so we can hear this clicking?

I'm using a Anthem avm30 and there is no clicking, I'm interested in hearing this clicking and if it will indeed bother me.

+1

That and just an overview of the GUI. We can see what the inputs and outputs are but never the GUI, and just using the device (clicks).
e2g_ is offline  
post #1014 of 2743 Old 05-22-2011, 10:38 AM
Advanced Member
 
alanl715's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: tejas
Posts: 932
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
There is a 40 pin (20 pin double row socketed pin -at each end- cable that goes from the display brd to the main micro brd). There may be a discolored area between 2 pin near one end.
Maybe be solder flux...and could be causing those 2 pins to short out causing a multitude of problems. I am sure you could clean it off with some type of solvent like rubbing alcohol or acetone as well as cleaning the 40 pin soldered area off as well.

Only units affected are those with a '0' in the eighth digit of the serial number OR the 9th digit is a ' 1, 2, 3 ' .
alanl715 is offline  
post #1015 of 2743 Old 05-22-2011, 10:58 AM
AVS Special Member
 
jmschnur's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: VA MD DC area
Posts: 2,940
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 26
What about the 80.2 serial #s with potential problems?
jmschnur is offline  
post #1016 of 2743 Old 05-22-2011, 11:30 AM
Advanced Member
 
alanl715's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: tejas
Posts: 932
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by jmschnur View Post

What about the 80.2 serial #s with potential problems?

Sorry guys...this was not meant to be posted on the 5508 blog...it should be on the 80.2 blog and only seems to affect the unit 'locking' up with no functions working.
alanl715 is offline  
post #1017 of 2743 Old 05-22-2011, 11:43 AM
Wireless member
 
pepar's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Quintana Roo ... in my mind
Posts: 24,935
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 32 Post(s)
Liked: 131
With them being identical units and reports of 5508 freezing, wouldn't it be relevant here as well? And I'm curious as to where your info came from?

Jeff
pepar is offline  
post #1018 of 2743 Old 05-22-2011, 12:54 PM
Member
 
KK20's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 125
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by alanl715 View Post

There is a 40 pin (20 pin double row socketed pin -at each end- cable that goes from the display brd to the main micro brd). There may be a discolored area between 2 pin near one end.
Maybe be solder flux...and could be causing those 2 pins to short out causing a multitude of problems. I am sure you could clean it off with some type of solvent like rubbing alcohol or acetone as well as cleaning the 40 pin soldered area off as well.

Only units affected are those with a '0' in the eighth digit of the serial number OR the 9th digit is a ' 1, 2, 3 ' .

Mine has the "0" in the serial... could the multitude of problems include the freezing/lock up issue?

As a follow-up, I unplugged the 5508 overnight and it is now fully operational. Waiting to see if the freeze issue recurs!

KK20
KK20 is offline  
post #1019 of 2743 Old 05-22-2011, 01:26 PM
AVS Special Member
 
mjaudio's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 2,463
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 30
Quote:
Originally Posted by Bghead8che View Post

Can some describe for me what the relay clicking issue is and when does it occur? I don't own an Onkyo yet.

Thanks!

-Brian

I don't have the 5508 yet but when I had the Integra DHC-80.1 the relay clicks and audio drop-outs were mainly with DirecTv while watching ESPN HD live and Showtime HD DVR'ed shows. I can understand when watching regular TV that the relay's would click when switching to commercials but the DVR'ed showtime shows would make no sense as they don't have commercials, only before and after. For music and movies it was not a problem but when watching Monday night Football on ESPN there would be a lot of relay clicks and occasional audio drop-outs after the clicks that I would have to rewind a bit to get the signal to lock on again.

I bet it's only a problem for a very small percentage of users but unfortunately I am in that small percentage. I still plan on picking up the 5508 for my next system though as I know the 80.1 sounded great so I expect the 5508 to be just as good if not better. My second system will be for mainly watching movies and listening to music, I am going to keep my Onkyo 886 pre-pro for the everyday TV watching system as it has always been a solid performer.

"Half the world is looking for Jesus, and the other half is looking for more bass..."
mjaudio is offline  
post #1020 of 2743 Old 05-22-2011, 03:04 PM
AVS Addicted Member
 
Kal Rubinson's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: NYC + Connecticut
Posts: 28,405
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 41 Post(s)
Liked: 119
Quote:
Originally Posted by pepar View Post

There is a firmware update coming soon, but I don't know what it is fixing.

Kal, do you know if it will address the freezing problem members are experiencing?

Jeff

I do not know but I hope so.

Kal Rubinson

"Music in the Round"
Senior Contributing Editor, Stereophile
http://www.stereophile.com/category/music-round

Kal Rubinson is online now  
Reply Receivers, Amps, and Processors

Tags
Onkyo Pr Sc5507 Pre Amplifier Home Theater Av Controller Preamp 9 2 Channel New
Gear in this thread

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off