The "OFFICIAL" Onkyo RC270, NR708,NR808, NR1008, NR5008, Integra 80.2 Failure Thread - Page 43 - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 01-21-2012, 11:34 AM
Newbie
 
kwma01's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 9
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
1. Model HT-RC270
2. Purchase Date or approximate date 1/1/2011
3. Place where purchasedNewegg
4. First symptom to appear October 2011
5. How long after purchase until first symptom appeared? 10 months
6. Was the symptom consistent or intermittent? intermittant
7. Which symptom(s) (listed above) are you experiencing? originally mode cycling but have now become unresponsive and unusable
8. If you have contacted Onkyo, and sent in your unit for repair, what where you told the problem is/was? I am on hold as I fill out this info
9. If your unit was repaired did the problem come back, if so how long did it take to reappear? I'll let you know.

I loved the receiver before this issue.
kwma01 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 01-21-2012, 01:15 PM
Newbie
 
jlrharley's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Phoenix
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I too am a victim of the Onyko TX-NR708. My POS has stopped working with the same problems as you have all listed. I have been two months trying to get Onyko to to repair my unit. I cannot get anyone to ever call me back. Any suggestions before I go fishing and use my receiver for an anchor?
jlrharley is offline  
Old 01-21-2012, 02:30 PM
Senior Member
 
AVTrauma's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Vancouver, Wa
Posts: 387
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 15
From Pheonix, you are most likely going to be sending your unit to Adams Electronics in Hunnington Beach Ca. for repair. When you phone, refer to the press release they issued 8 months ago... can't remember if the press release had a "better" contact number to use, but there should be no problems once you reach them. I did not leave a message, I just kept phoning till I got a person that answered.
AVTrauma is offline  
Old 01-21-2012, 05:04 PM
AVS Special Member
 
Audiodork's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Siesta Key, Florida
Posts: 2,442
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 31
Quote:
Originally Posted by jlrharley View Post

I too am a victim of the Onyko TX-NR708. My POS has stopped working with the same problems as you have all listed. I have been two months trying to get Onyko to to repair my unit. I cannot get anyone to ever call me back. Any suggestions before I go fishing and use my receiver for an anchor?

While this whole thing sucks, once it is fixed, there have not been many issues of this problem occurring again. I do not understand why Onkyo will not Repair your AVR? I have never heard of anyone having issues getting an RMA Number.

Calling the 800 Number has been useless for me, but the 201 Number has been much better. Don't get me wrong, listening to the Eagles while On Hold is my ideal of hell. However, I really do not understand why you are having issues sending it in. You could even take it to a Repair Center if there is one nearby.
While annoying, this is a couple Dollar part behind all of this misery.

Radio Shack SPL Meter Owner
Audiodork is offline  
Old 01-30-2012, 08:20 AM
Senior Member
 
dowop's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: N.E. Ohio
Posts: 395
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 15
The remote responce on my 3009 is intermittent on my Harmony & the factory remote.
Does this sound like a prelude to failure?
I bought the unit 3 weeks ago as a open box.
The dealer is almost 2hrs away. He said it sounds like the ip needs reset. I have done a reset.
dowop is online now  
Old 01-30-2012, 08:42 AM
Senior Member
 
Joe Jensen's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Arizona, USA
Posts: 317
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
It sounds like the cable problem many of us have had. I suggest you contact Onkyo support and not the dealer unless the dealer will refund your money.
Joe Jensen is offline  
Old 01-30-2012, 08:51 AM
Senior Member
 
dowop's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: N.E. Ohio
Posts: 395
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 15
Quote:
Originally Posted by Joe Jensen View Post

It sounds like the cable problem many of us have had. I suggest you contact Onkyo support and not the dealer unless the dealer will refund your money.

Thanks for replying. I am trying to get a refund.
I have been running a expensive cooling fan on the unit. It rarely gets above 27c. So the problem does not seem to be caused by heat.

I bought this receiver because I got a good deal & I thought they eliminated the cable problem in the new units.
Oh well.
dowop is online now  
Old 01-30-2012, 09:30 AM
AVS Special Member
 
ThePrisoner's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 2,186
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 38 Post(s)
Liked: 18
Quote:
Originally Posted by dowop View Post

The remote responce on my 3009 is intermittent on my Harmony & the factory remote.
Does this sound like a prelude to failure?
I bought the unit 3 weeks ago as a open box.
The dealer is almost 2hrs away. He said it sounds like the ip needs reset. I have done a reset.

I have the same problem on my Integra 70.2 which is 4 weeks old. I got it for under wholesale from my dealer and I really like the unit so I'm sending it off for repair.

Panasonic 60GT30
Denon X4100
Oppo BDP-103
Definitive Technology BP-8060ST CS-8060HD SR-8040BP ProMonitor 800 (front heights)
SVS 2x PC12-NSD
Dolby Atmos 5.2.2
ThePrisoner is online now  
Old 01-30-2012, 10:52 AM
Member
 
blkspotted's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 43
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 11
I bought the 808 in May 2011.
I noticed in the last few weeks that there have been times when my SW was not powered (working). The light was red not green.
The display on the 808 showed that the SW was on, but it wasn't. If I turn off the 808 and turned it back on the SW would come on.
Does this sound like the start of my 808 failing, or might it be totally unrelated to all the problems with the 808?
Of course, I checked all connections and they look fine, but at this point that's all the troubleshooting I have done.
Right now I have an older SKW-540 SW connected. My plan was to buy new speakers after Christmas, but with all the troubles these receivers have had, I've been putting it off. Now this SW problem has turned up, which makes me even more cautious about spending the money for new speakers.

For the pros here, does this sound more like my SW is about to fail, or might it really be a problem with the 808?

Thanks
blkspotted is offline  
Old 01-30-2012, 07:28 PM
Member
 
Mr. Burns's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 62
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Problem with the x08 series.

Don't bother with Onkyo, they will all fail! )
Mr. Burns is offline  
Old 01-30-2012, 08:18 PM
AVS Special Member
 
Fastslappy's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: La CasaSlappy @ SlappyVille,SF NorthBay,CALI
Posts: 6,775
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 6 Post(s)
Liked: 753
my 5008 is now with a remote that is not working @ all , I know the remote works as it works just fine on my 807
Looks like it's the cable problem
It 1st started about 6 months ago with a slightly corrupted display 1" x1" area stayed brite
the remote was intermittent for 2 days & now it no longer works at all .
I'm gonna pull the thing apart & clean the boards & replace the IDE cable myself , I don't want to down an extended period without a HT
Gonna follow the guide on the fix that was post here months ago ...
Here's the link if anyone don't know that
if yer handy ,it can be done @ home


http://www.moparhowto.com/ht-howtos/...kyo-nr708.html

I've built PC's for years Soo I'm sure I can do this
the guide is very detailed

Mike

JAZZ IS NOT DEAD IT JUST SMELLS FUNNY ; FRANK ZAPPA
Fastslappy is offline  
Old 01-30-2012, 08:19 PM
AVS Special Member
 
nezff's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Cajun Country
Posts: 4,304
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 26 Post(s)
Liked: 29
Quote:
Originally Posted by Mr. Burns View Post

Problem with the x08 series.

Don't bother with Onkyo, they will all fail! )

that is not true.
nezff is offline  
Old 01-30-2012, 08:21 PM
AVS Special Member
 
Fastslappy's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: La CasaSlappy @ SlappyVille,SF NorthBay,CALI
Posts: 6,775
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 6 Post(s)
Liked: 753
Quote:
Originally Posted by Mr. Burns View Post

Problem with the x08 series.

Don't bother with Onkyo, they will all fail! )

Troll ......

Mike

JAZZ IS NOT DEAD IT JUST SMELLS FUNNY ; FRANK ZAPPA
Fastslappy is offline  
Old 01-31-2012, 10:22 PM
Senior Member
 
Maddmaster's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Maryland
Posts: 429
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5 Post(s)
Liked: 15
Quote:
Originally Posted by blkspotted View Post

I bought the 808 in May 2011.
I noticed in the last few weeks that there have been times when my SW was not powered (working). The light was red not green.
The display on the 808 showed that the SW was on, but it wasn't. If I turn off the 808 and turned it back on the SW would come on.
Does this sound like the start of my 808 failing, or might it be totally unrelated to all the problems with the 808?
Of course, I checked all connections and they look fine, but at this point that's all the troubleshooting I have done.
Right now I have an older SKW-540 SW connected. My plan was to buy new speakers after Christmas, but with all the troubles these receivers have had, I've been putting it off. Now this SW problem has turned up, which makes me even more cautious about spending the money for new speakers.

For the pros here, does this sound more like my SW is about to fail, or might it really be a problem with the 808?

Thanks

That really sounds like the signal to the SW was not large or strong enough to trigger it to turn on. Next time it happens increase the SW level setting on the 808 and see if it kicks in.

Front - Mythos ST, Center - Mythos 8 and 10
Front Height - Gems, Side Surround - Gem XL
Back Surround - Gem XL
Sub - Supercube Ref
There can never be enough music
Maddmaster is offline  
Old 02-04-2012, 09:26 AM
Senior Member
 
bayareakirk's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Bay Area, CA
Posts: 275
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Maddmaster View Post

That really sounds like the signal to the SW was not large or strong enough to trigger it to turn on. Next time it happens increase the SW level setting on the 808 and see if it kicks in.

I agree, if the material he is listening to has little bass and/or the volume is too low, the amp in the SW may not be getting a high enough signal to trigger the unit to go green. He might also try raising the volume on 808 briefly to see if that triggers the SW.
bayareakirk is offline  
Old 02-04-2012, 10:24 AM
Member
 
blkspotted's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 43
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by bayareakirk View Post

I agree, if the material he is listening to has little bass and/or the volume is too low, the amp in the SW may not be getting a high enough signal to trigger the unit to go green. He might also try raising the volume on 808 briefly to see if that triggers the SW.


Of course this problem has not happen recently. That's a good thing, right.
I will certainly try raising the volume the next time it happens. I was just getting paranoid that my 808 might be starting to fail like so many others have.

Thanks for the help.
blkspotted is offline  
Old 02-04-2012, 01:34 PM
AVS Special Member
 
Fastslappy's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: La CasaSlappy @ SlappyVille,SF NorthBay,CALI
Posts: 6,775
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 6 Post(s)
Liked: 753
Quote:
Originally Posted by blkspotted View Post

Of course this problem has not happen recently. That's a good thing, right.
I will certainly try raising the volume the next time it happens. I was just getting paranoid that my 808 might be starting to fail like so many others have.

Thanks for the help.

can you turn off the auto-start on the subwoofer ? & let the subs idle
then you will not have that problem, there is not much energy wasted by letting the subs idle

Mike

JAZZ IS NOT DEAD IT JUST SMELLS FUNNY ; FRANK ZAPPA
Fastslappy is offline  
Old 02-10-2012, 01:14 PM
Member
 
dfetzer's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Chicago
Posts: 87
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by dfetzer View Post

1. Model: 708
2. Purchase Date or approximate date: 2/17/11.
3. Place where purchased: Amazon
4. First symptom to appear: cycling through random listening modes, super loud volume, remote unresponsive, power randomly turns on.
5. How long after purchase until first symptom appeared?: 8 months
6. Was the symptom consistent or intermittent?: inconsistent on cycling listening modes, consistent on power turning on randomly
7. Which symptom(s) (listed above) are you experiencing?:
cycling through random listening modes...
8. If you have contacted Onkyo, and sent in your unit for repair, what where you told the problem is/was?:they said to reset, which I will try, but sure that will not work, then they will ship a box if doesn't fix problem

Update - box has been sent back to them as of course the reset did not work. Shipped from Chicago to Michigan - no updates yet 1 week later.

has anyone experienced their receiver randomly turning on?
dfetzer is offline  
Old 02-10-2012, 02:19 PM
Member
 
Teseract's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 125
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Looks like it's time for a repost:

http://www.moparhowto.com/ht-howtos/...kyo-nr708.html

It's not hard if you have any mechanical ability at all and a few screwdrivers.


Quote:
Originally Posted by jlrharley View Post

I too am a victim of the Onyko TX-NR708. My POS has stopped working with the same problems as you have all listed. I have been two months trying to get Onyko to to repair my unit. I cannot get anyone to ever call me back. Any suggestions before I go fishing and use my receiver for an anchor?

Teseract is offline  
Old 02-12-2012, 08:34 PM
Member
 
Mr. Burns's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 62
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by dfetzer View Post

Update - box has been sent back to them as of course the reset did not work. Shipped from Chicago to Michigan - no updates yet 1 week later.

has anyone experienced their receiver randomly turning on?

Every xx08 user will experience that, only time will tell...
Mr. Burns is offline  
Old 02-13-2012, 01:21 PM
AVS Club Gold
 
Nathan_R's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: The lost underwater city of Atlanta.
Posts: 1,561
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Today I finally called Onkyo to get the ball rolling on repairing my second PR-SC5508. This unit was a replacement that Onkyo sent me in September of 2011 for a failed repair on my original 5508. When I discovered that I could use the Onkyo app on my phone to control the unit, I delayed calling them until the unit would no longer stay on an input longer than 5 seconds.

So everything started fine on the phone until the support person told me to include the invoice for my unit when I ship it in. As it was a replacement, however, I have no invoice-- just the bill of lading on the exterior of the box. Then I re-entered phone hell being transferred amongst several extensions to try to come up with some sort of invoice to include in the box. I finally gave up when the final transfer put me back in the plain ole support queue that I had originally dialed a hour before.

I've kept my chin up through 2 failed units, but now I'm finally pretty frustrated. That's the end of my rant. Guess I'll try again tomorrow with some more phone queue roulette.

PSN: KyFriedNate | XBL: KyFriedNate
My SACD Collection | My DVD-A Collection
Nathan_R is offline  
Old 02-13-2012, 02:09 PM
AVS Special Member
 
jmschnur's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: VA MD DC area
Posts: 2,941
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 26
Quote:
Originally Posted by Nathan_R View Post

Today I finally called Onkyo to get the ball rolling on repairing my second PR-SC5508. This unit was a replacement that Onkyo sent me in September of 2011 for a failed repair on my original 5508. When I discovered that I could use the Onkyo app on my phone to control the unit, I delayed calling them until the unit would no longer stay on an input longer than 5 seconds.

So everything started fine on the phone until the support person told me to include the invoice for my unit when I ship it in. As it was a replacement, however, I have no invoice-- just the bill of lading on the exterior of the box. Then I re-entered phone hell being transferred amongst several extensions to try to come up with some sort of invoice to include in the box. I finally gave up when the final transfer put me back in the plain ole support queue that I had originally dialed a hour before.

I've kept my chin up through 2 failed units, but now I'm finally pretty frustrated. That's the end of my rant. Guess I'll try again tomorrow with some more phone queue roulette.

What about your original invoice with a note of explanation?
jmschnur is offline  
Old 02-14-2012, 06:44 AM
Senior Member
 
AVTrauma's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Vancouver, Wa
Posts: 387
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 15
When you got the replacement in September, did you re-register the new unit (with the current/correct serial number)? Sorry to hear the troubles you are experiencing... it's kind of stupid some of the hoops they make us go thru!

I agree that a copy of your original sales receipt/invoice with a note of explination should suffice, (they should have all that info already in their database) but I fear they may make you jump thru even more hoops, adding to your frustration and prolonging rectification of your problem. Best wishes for a speedy resolution!
AVTrauma is offline  
Old 02-14-2012, 07:50 AM
AVS Club Gold
 
Nathan_R's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: The lost underwater city of Atlanta.
Posts: 1,561
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Thanks for the feedback. MY frustration got the better of my thought process. I decided to do exactly what you guys suggested-- I'd rather have the service center call me asking for an explanation of my old receipt/note than for me to wait around forever waiting for some sort of paperwork on this second unit to materialize. As soon as I get the UPS label emailed to me, it's going to the center. Then I'm ordering a DHC-80.3 and selling the third unit.

PSN: KyFriedNate | XBL: KyFriedNate
My SACD Collection | My DVD-A Collection
Nathan_R is offline  
Old 02-14-2012, 07:59 AM
Member
 
Braunbear's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Massachusetts
Posts: 29
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Nathan_R View Post

Today I finally called Onkyo to get the ball rolling on repairing my second PR-SC5508. This unit was a replacement that Onkyo sent me in September of 2011 for a failed repair on my original 5508. When I discovered that I could use the Onkyo app on my phone to control the unit, I delayed calling them until the unit would no longer stay on an input longer than 5 seconds.

So everything started fine on the phone until the support person told me to include the invoice for my unit when I ship it in. As it was a replacement, however, I have no invoice-- just the bill of lading on the exterior of the box. Then I re-entered phone hell being transferred amongst several extensions to try to come up with some sort of invoice to include in the box. I finally gave up when the final transfer put me back in the plain ole support queue that I had originally dialed a hour before.

I've kept my chin up through 2 failed units, but now I'm finally pretty frustrated. That's the end of my rant. Guess I'll try again tomorrow with some more phone queue roulette.

Nathan,

I have followed your ordeal throughout this thread. I agree you have been patient and honorable throughout your ridiculous ordeal. I hope you stand up for yourself now and demand better service, including having the fix expedited rapidly. The squeaky wheel gets the grease!

If you are shy of doing the repair yourself, and I don't blame you if you are, because of the high cost of your particular unit, let me suggest a fantastic shop to do the repair or at least email/talk to about it. I have no affiliation with them, except that I used them to do my repair (TX-NR708) and having been to the shop and watched the repair done in front of me and having hands-on electronics experience myself, I can recommend them without hesitancy. This shop is world renowned and people ship things from all over the world to them...they are busy 6 days a week.

http://www.approvedaudioservice.com/

Have a look at their website...and note, if you do use them, follow the instructions on their website as they have a particular procedure and form for shipping to them. You will need the invoice, but maybe they can rectify that from their end with a simple phone call to Onkyo tech support after hearing your story. I find that email is the best way to communicate with the shop. Larry, the main service tech there is really good and kind-hearted, but often he gets overwhelmed by customers and his attitude can suffer. Don't let that turn you off. Tell him your story, I bet he can help. He is very familiar with this particular problem.

Good Luck and keep us informed!
Braunbear is offline  
Old 02-14-2012, 01:48 PM
Member
 
dfetzer's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Chicago
Posts: 87
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Mr. Burns View Post

Every xx08 user will experience that, only time will tell...

OK thanks - getting it back today from ABL electronics - we shall see if everything is fixed. Now I have to hook all my crap up again...ugh
dfetzer is offline  
Old 02-21-2012, 03:03 PM
Member
 
majek 60's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 100
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 7 Post(s)
Liked: 28
Quote:
Originally Posted by majek 60 View Post

Here is my broken TX-NR708!!

Been working fine for many hours per day since Feburary 2011.

1. Model - TX-NR708; S/N 0933DC30Z1024479 D
2. Purchase Date or approximate date - 2/12/2011
3. Place where purchased - Newegg.com
4. First symptom to appear - Remote non responsive
5. How long after purchase until first symptom appeared? 10 months
6. Was the symptom consistent or intermittent? Intermittent
7. Which symptom(s) (listed above) are you experiencing? Remote Non-responsive and also Volume Knob not working
8. If you have contacted Onkyo, and sent in your unit for repair, what where you told the problem is/was? In Process
9. If your unit was repaired did the problem come back, if so how long did it take to reappear? Will Report when I have Data

The AVR was working fine since I reported this problem up until last week. The audio options began to scroll and the only way to turn the AVR off was to unplug it. I contacted Onkyo and they sent me a Fed-X return label to send to Adams Electronics in California. I called Adams and they told me that it may take 3-4 weeks to fix once they receive it. That Sucks! Let's hope that they can turn it around in 10 days like others have posted here.
majek 60 is offline  
Old 02-21-2012, 07:06 PM
Member
 
Mr. Burns's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 62
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by majek 60 View Post

The AVR was working fine since I reported this problem up until last week. The audio options began to scroll and the only way to turn the AVR off was to unplug it. I contacted Onkyo and they sent me a Fed-X return label to send to Adams Electronics in California. I called Adams and they told me that it may take 3-4 weeks to fix once they receive it. That Sucks! Let's hope that they can turn it around in 10 days like others have posted here.

You can wish upon a star...
Mr. Burns is offline  
Old 02-22-2012, 03:36 AM
Senior Member
 
AVTrauma's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Vancouver, Wa
Posts: 387
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 15
majek 60...

Just to be clear, your 708 was sent in for repair after the remote was nonfunctioning and you made that prior post? Where did you send the unit to for repair? What did they tell you they did to fix your problem?

If you have sufferred thru the last 4 months (by my estimation) without the unit actually having the cable changed out and the gunk removed from the board you have been lucky that your unit took it's sweet time reaching this point. Most of us had the remote stop functioning and the scrolling audio modes/inability to turn off except by unplugging happen in relatively quick succession. Adams worked on my unit and they had it back in about 2 weeks... I have not had a problem since their repair.

BUT IF you had the unit properly repaired with the correct parts replaced, this does not bode well for all X08 units!

Please clarify for all the Onkyo affected users who still check in here (to see if we can expect further troubles with our units down the road)
AVTrauma is offline  
Old 02-22-2012, 03:02 PM
Member
 
majek 60's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 100
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 7 Post(s)
Liked: 28
Incorrect..........

The unit started to work fine after my post of the remote issues.

I returned it for the first time this past week.

I has not been in for service prior to this times to Adam's.

I will report status once they have returned it.

Sorry for the confusion.
majek 60 is offline  
 

Tags
Onkyo , Onkyo Tx Nr717 , Onkyo Tx Nr906 , Onkyo Brand , Onkyo Tx Nr414 , Onkyo Tx Nr515 , Onkyo Tx Ds 656 , Onkyo Tx Nr807 , Onkyo Ht Rc270 , Onkyo Tx Nr708 , Onkyo Tx Nr808 , Onkyo Tx Nr1008
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off