Denon 3808 Receiver -- dead? - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 07-09-2011, 04:33 PM - Thread Starter
Newbie
 
guarnibl's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I'm running the following:

5 SVSound speakers w/ Sub.

HDMI from TV to Monitor HDMI jack on the receiver.

HDMI to PS3 -- DVD
HDMI to XBOX -- HDP

Tested all cables... no video or audio. Speakers work fine on other receiver. Xbox/PS3 all output audio/video when hooked to TV directly.. just not through receiver. There is no Denon logo showing up.

I didn't change anything. What gives? Any ideas guys? I reset the micro processor, but nothing. Not sure what else to check.. my setup is pretty simple.

Receiver model:
http://www.amazon.com/gp/product/B000TW78AO
guarnibl is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 07-09-2011, 07:14 PM
585-645-1006
 
jdsmoothie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Orlando, FL
Posts: 45,448
Mentioned: 14 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1481 Post(s)
Liked: 1617
Could be the HDMI board has gone bad. Try doing a "network reset" instead ... press/hold the up/down arrow keys on the front panel while powering on the AVR (similar to what you would do for the regular micro reset).

---------------------------------
"JD" – jd@avscience.com ; shop.avscience.com ; 585-645-1006, AVScience - Authorized dealer for AVRs, Speakers, etc. 
Daily 8am – 8pm EST (Sat/Sun too if you leave message)
Call for pricing - Denon, Marantz, Yamaha, Pioneer, Onkyo, Def Tech, Atlantic Tech, Oppo
** Think the AVR is defective?  Reset the microprocessor 4-5 times. 
jdsmoothie is online now  
Reply Receivers, Amps, and Processors

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off