Zone 2 issue with DENON AVR-2309 - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 11-27-2011, 03:42 AM - Thread Starter
Newbie
 
JohnAus's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have had unit for 2 years now and use zone 2 to distribute sound through house separate from zone 1 in my theatre room. Recently zone 2 started to drop out (more precisely failed to start when i turned unit on). Fiddling with zone 2 on/off, full poweroff and it comes back again. Seems to me to be a fault with unit, but I was wondering if others have had a similar problem (I could not find any on forum). Any thoughts welcomed
JohnAus is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 11-27-2011, 06:52 AM
585-645-1006
 
jdsmoothie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Orlando, FL
Posts: 46,508
Mentioned: 20 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1994 Post(s)
Liked: 1749
You may want to reset the microprocessor (p. 64) although doing so would require you to run AUTO SETUP again.

Also note, there is a dedicated 2309CI Owner's thread.

---------------------------------
"JD" – jd@avscience.com ; shop.avscience.com ; 585-645-1006, AVScience - Authorized dealer for AVRs, Speakers, etc. 

Daily 8am – 8pm EST (including weekends)
Call for pricing - Denon, Marantz, Yamaha, Pioneer, Onkyo, Def Tech, Atlantic Tech, Oppo
** Think the AVR is defective?  Reset the microprocessor 4-5 times. 
jdsmoothie is offline  
Reply Receivers, Amps, and Processors

Tags
Denon Avr 2309ci Receiver
Gear in this thread

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off