AVR-2309CI sound/video problem :( - AVS | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!


Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 12-28-2011, 08:16 PM - Thread Starter
Newbie
 
CapoJDM's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have a AVR-2309CI, its practically brand new. But for some odd reason my audio seems to work on for my Cable and no video at all won't work. For the other Inputs my audio or video won't work and it was working just fine the other day. Please I'm not really a tech guy, I need help fixing this. Its my dads.

[Phone removed]
CapoJDM is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 12-28-2011, 10:21 PM
AVS Special Member
 
JChin's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Mesquite Tx
Posts: 8,703
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 177 Post(s)
Liked: 151
Hi CapoJDM, check your settings and if all is confirmed correct then try Microprocessor Reset. Also there is a "*Official* Denon AVR 2309CI/889 Thread" with lots of info.
JChin is offline  
Old 12-28-2011, 10:41 PM - Thread Starter
Newbie
 
CapoJDM's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hey thanks sir, but my main zone is blank. only my zone 2 has things there. and how do i reset it?
CapoJDM is offline  
 

Tags
Denon Avr 2309ci Receiver
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off