The Official Pioneer VSX-921-K Thread - Page 3 - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!



Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #61 of 72 Old 06-05-2013, 01:13 AM
Newbie
 
stephanludik's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Snafu55,

It is not possible, to my knowledge to stream a digital source to Zone 2. The options I know of is to watch a digital source on the main zone, and then listen to any analog input on the Zone 2 Speakers.
stephanludik is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #62 of 72 Old 06-06-2013, 10:24 PM
Newbie
 
stephanludik's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi All,

I am new to the forum so please bare with me. I have a Pioneer VSX-921-K (Eu Version). I want to know if it is at all possible to run the 921 with both bi-amp and Zone 2 enabled.

I have read the manual end to end and have found that the surr back outputs is used in both cases. Is it not possible to use the Front Height/Wide outputs for Zone 2. As I understand the Speaker B setup plays the same audio on both "zones" which is not what I want to do. I want to achieve a 5.1 bi amp system in my main zone, with independent audio in zone 2.

Any help or alternatives to achieve this will be greatly appreciated.
stephanludik is offline  
post #63 of 72 Old 08-30-2013, 03:50 PM
Newbie
 
dagreek82's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi never done this before, but you guys are my only hope ( don't wanna be defeated )
I've got the pioneer vsx-921 k, I like to think I'm good at these things as I've been into it for a while, BUT ! This one is bugging me I only use this to play my ipad or iPhone great but when I connected it to my tv I'm getting no sound I've connected it through hdmi and nothing I've gone through the settings on the receiver (so I know the hdmi cable is ok) set it up for hdmi. And nothing !!! I've go through the manual about 20x been on the net for about 2weeks please HELP
dagreek82 is offline  
post #64 of 72 Old 10-01-2013, 11:54 AM
Member
 
pleibowitz's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 26
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
This happened to me when I connected Apple TV to the receiver. Here is what Pioneer Customer support came back with to get it to work.

On Remote press Receiver, then Signal Select repeatedly until you get H for HDMI.
pleibowitz is offline  
post #65 of 72 Old 12-18-2013, 04:22 PM
Member
 
bjaurelio's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Alexandria, VA
Posts: 72
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 10
I've had a VSX 921-K for a couple years now, and everything has been great so far. I recently purchased a new subwoofer. In running bass tests, I noticed that even with the crossover set to 80hz and my mains set to small I can hear my Def Tec SM350s playing notes all the way down to 35hz and feel the bass radiator moving at even lower frequencies. Even if I change the crossover to 200hz I can still hear my mains play lower notes. I've tried switching them back and forth between large and small. There is no difference. Is there any way to fix this? Is there some sort of setting I'm missing that allows them to bypass the crossover while set to small?
bjaurelio is offline  
post #66 of 72 Old 12-22-2013, 01:19 AM
Newbie
 
lewye's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10

MCACC settings How do I install from pc to avr with how cable

did not work with ethernet cable

lewye is offline  
post #67 of 72 Old 12-22-2013, 03:11 PM
Newbie
 
lewye's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10

please help

 

 

lewye is offline  
post #68 of 72 Old 12-23-2013, 11:26 PM
Newbie
 
lewye's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10

please help

 

 

lewye is offline  
post #69 of 72 Old 03-19-2014, 10:23 PM
Member
 
Snafu55's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 44
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 11
Please explain exactly what you are trying to do. Are you trying to connect to the internet? or trying to connect Audio?
Snafu55 is offline  
post #70 of 72 Old 08-13-2014, 01:55 PM
Newbie
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Hi people,
I'm pretty new to av receivers and recently bought a second hand vsx-921k and connected it to my energy take classic 5.1 speakers. The analog inputs work great. It's a completely new experience to listen to music with them. But i have a problem connecting my pc to the receiver. I've plugged the hdmi cable to video 1 input and selected it as the source. Now i can hear the sounds, browse through MCACC menu, do the speaker configuration etc., but i have no other display on the screen. I can browse the video parameters menu on the screen of receiver but it won't show up on my lcd tv\monitor. when i change the resolution it'll show windows desktop for a brief moment and then will go black.

before you ask i tried the receiver at its old owners home. and it had no such problems there. how am i supposed to fix this? it's frustrating.
symptom is offline  
post #71 of 72 Old 05-27-2015, 11:40 AM
Newbie
 
Join Date: May 2015
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Newb needs help with set up please

Hi
Thanks for reading
Just bought a new lg 4 k 55 inch TV
Took the old system apart and then put wires back in what I thought was the same configuration.
Don't think I did because;
TV sound is out of sync with lips when playing Sky ,either live or recorded.
Next when I select Ariel on TV input I get picture but no sound
I have tried factory reset on amp and setting Hemingway as control.
I have as set up;
Sky dh box
Vex-921 amp
Lg 4k TV
Samsung blue ray player
Apple tv
All have Hdmi and optical
Could someone please guide me from scratch and talk me through where to connect each wire and what to do with amp settings
Thanks in anticipation
Steve
Cannondalerugby5 is offline  
post #72 of 72 Old 01-14-2016, 07:11 AM
Newbie
 
vickenp's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
how to re assign HDMI inputs

Hi guys,


I'm got the receiver all working fine I have my hdmi output to a projector and 3 hdmi inputs


one for a bluray, one tv receiver box and one xbox


I can't figure out how to switch the inputs so that when I press the tv button for example on the remote, it knows to go to the hdmi input which is the tv receiver (hdmi2)


I can't figure it out in the manual any help please?


thx
vickenp is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Receivers, Amps, and Processors

Tags
Pioneer Vsx921k 7 1 Channel 3d Ready Av Receiver Black



Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off