Onkyo "Sudden Shut Down and/or Static Noise From Speaker" SR309/NRxx9/NRxxx9 & others - Page 2 - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #31 of 38 Old 03-30-2012, 05:11 PM
Advanced Member
 
ozar's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: USA
Posts: 525
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 58
In the case of my bad 809 that came from OneCall, they replaced it with another new 809 and upon arrival I ran the serial number and got the message saying that this receiver does NOT need the update/repair.

oz
ozar is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #32 of 38 Old 03-30-2012, 05:19 PM
Newbie
 
alucard177's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by ozar View Post

In the case of my bad 809 that came from OneCall, they replaced it with another new 809 and upon arrival I ran the serial number and got the message saying that this receiver does NOT need the update/repair.

And its still working well?? how much time has passed since you replaced it?
alucard177 is offline  
post #33 of 38 Old 03-30-2012, 10:02 PM
Newbie
 
JulianC5's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 8
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Saw this on the Asia/Oceania Onkyo site

http://www.intl.onkyo.com/whats_new/2012_0304.html

Includes the 3009 and shows the 8th and 9th digit of the serial number of the effected models.
JulianC5 is offline  
post #34 of 38 Old 03-31-2012, 12:39 AM
AVS Special Member
 
Fastslappy's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: La CasaSlappy @ SlappyVille,SF NorthBay,CALI
Posts: 6,775
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 6 Post(s)
Liked: 753
mine is clear ! a 1009 model

Mike

JAZZ IS NOT DEAD IT JUST SMELLS FUNNY ; FRANK ZAPPA
Fastslappy is offline  
post #35 of 38 Old 03-31-2012, 05:20 AM
Senior Member
 
dowop's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: N.E. Ohio
Posts: 393
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 15
I think those serial # reflect Nov,Dec,& January. I might be wrong on those dates but it looks like Onkyo still has not resolved its quality problems.
dowop is online now  
post #36 of 38 Old 04-06-2012, 02:01 PM
Member
 
enphenate's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 147
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I purchased my 709 mid February and I have been wondering why my new speakers contain a lot of random static. Its actually been driving me kind of crazy because I pretty much listen to music at any moment that I am using my receiver.

I plugged in my serial number on the website but it says that mine does not need the update.

Now im kind of worried, i definitely have static noise coming from each speaker when i listen to music and its really bugging me.

What should I do?
enphenate is offline  
post #37 of 38 Old 04-07-2012, 08:11 AM
Blu-ray Reviewer
 
Ralph Potts's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Middletown NY
Posts: 9,329
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 151 Post(s)
Liked: 606
Quote:
Originally Posted by enphenate View Post

I purchased my 709 mid February and I have been wondering why my new speakers contain a lot of random static. Its actually been driving me kind of crazy because I pretty much listen to music at any moment that I am using my receiver.

I plugged in my serial number on the website but it says that mine does not need the update.

Now im kind of worried, i definitely have static noise coming from each speaker when i listen to music and its really bugging me.

What should I do?

Greetings,

Contact Onkyo and request repair. Serial number or not you more than likely have an affected unit.


Regards,

Ralph C. Potts
Blu-ray Reviews
AVS Forum
My Home Theater
My DVD/HD DVD/Blu-ray Collection
Ralph Potts is online now  
post #38 of 38 Old 04-07-2012, 09:38 AM
Newbie
 
SarahsDad's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Just found out I have a defective SR309 based on serial number. I have the static and shutdown problem, but also notice frequent audio dropout using HDMI or optical (but not with analog) from my U-Verse cable box, and delayed audio when switching channels (picture changes instantly; audio follows 2-3 seconds later). Had exact same setup w old Sony receiver but didn't have any of these problems.

I'm hoping everything gets fixed - or maybe they'll just send a new unit. Like with the just-released SR313. Wishful thinking, I'm afraid.
SarahsDad is offline  
Reply Receivers, Amps, and Processors

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off