Pioneer VSX 421 Install Problem - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 04-06-2012, 08:50 AM - Thread Starter
Member
 
lpoolfan's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 42
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
im installing a cinema system for a guy and have hit a problem, maybe someone can help with, firstly i'll explain the set up.

Sources: Apple TV & Mac Mini
Speakers: 5 in-wall speakers wired back to amplifier
Display: LED Projector (hdmi wired from projector back to amplifier)

so i connect the 2 sources via hdmi 1 & 2 on the amplifier, i then connect the hdmi cable from the projector to the amplifier (hdmi output)
I also connect up all speakers into the correct locations FL/FC/FR & L/R & Subwoofer.

But when i turn on all sources and then boot the amplifier i get no pic or audio?? I only get static when i go onto the stero/radio and select surround sound.
I've selected the input i want to view but get no video on the projector either

Funny Thing is when i connect the apple tv and Mac Mini direct to the hdmi cable from the projector and remove the amp from the equation i get picture

Is there something im doing wrong??? Really Appreciate some help
lpoolfan is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 04-07-2012, 02:12 AM - Thread Starter
Member
 
lpoolfan's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 42
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
anyone???
lpoolfan is offline  
Reply Receivers, Amps, and Processors

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off