McIntosh pre amp questions - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 04-21-2012, 10:36 AM - Thread Starter
Newbie
 
woodear's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
[SIZE="2"]Greetings all. I have a Mc Intosh C26 that I think is cauing distortion in one channel. Question, can I use my Mc6100 as a pre amp only by disconnecting the amp pre-amp jumpers with out causing a problem. My system uses a Mc225 for the horns and a Mc2100 for the base bins via a crown or raine crossover. If that will work can I use one channel of the amp on the 6100 and on of my other amps to try to isolate my source of noise?
Thanks for any replies.
Fred
[/size]
woodear is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 04-21-2012, 03:31 PM
AVS Forum Addicted Member
 
Roger Dressler's Avatar
 
Join Date: Jul 2000
Location: Oregon
Posts: 10,119
Mentioned: 36 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1861 Post(s)
Liked: 987
Quote:
Originally Posted by woodear View Post

Greetings all. I have a Mc Intosh C26 that I think is cauing distortion in one channel. Question, can I use my Mc6100 as a pre amp only by disconnecting the amp pre-amp jumpers with out causing a problem.

Yes. I think you mean MA 6100.

Current: Deadwood II Theater
Previous: Deadwood Atmos theater [HTOM]
SSP-800 PLIIx 7.4; Anthem AVM 60 7.4.4, MiniDSP OpenDRC-AN
Aerial Acoustics 7B/CC3B fronts, KEF Ci200QS surrounds, Tannoy Di6 DC heights, Hsu ULS-15 subs
JVC RS520; Stewart Cima Neve 115"W x 49"H 2.35 screen
Roger Dressler is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Receivers, Amps, and Processors

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off