The **OFFICIAL** Denon AVR-XX13 Model Owner's Thread & FAQ - Page 142 - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #4231 of 10615 Old 12-29-2012, 06:38 AM
Newbie
 
kevinnashho's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi
I bought the receiver Denon 1713 on Boxing Day and hooked it up.

I really like the sound. I have a quick question.

I was watching Netflix on ps3 last night and for the first time, during Netflix, a black screen came up for a few second, video went out but sound was still there. Video came back after a few seconds. Have been using the Denon for 3 days and this is the first time.

Does this mean my Denon is defective or is this a common issue? Anyway I can fix it?

Please advice. Thank you!
kevinnashho is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4232 of 10615 Old 12-29-2012, 08:02 AM
Senior Member
 
davekro's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Discovery Bay, CA (nor Cal)
Posts: 496
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by Alan P View Post

Davekro - have you considered putting your center on top of your TV? Not only do the awful aesthetics of your setup bug me (no offense!), but your center is actually blocking a portion of the screen - sacrilege! eek.gif
The are solutions!

I do plan on lowering the center spkr by either securing my DIY protruding shelf to the underside of the cabinet 'top'. This would lower it 2" and be out of screen block mode to fix the sacrilidge. wink.gif I am also considering attach top mount drawer slides to the 2" thick cabinet top to create a short shelf/drawer that could slide in/out with speaker on it.

Note: Johnmeyer could use drawer slides to create the same effect on his white cabinet's center channel if he wanted to improve dialogue.

To me, I really dislike the look of the center on top of the TV in my set up.
PS. no offense taken smile.gif
davekro is offline  
post #4233 of 10615 Old 12-29-2012, 11:14 AM
585-645-1006
 
jdsmoothie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Orlando, FL
Posts: 43,037
Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 359 Post(s)
Liked: 1321
Quote:
Originally Posted by kevinnashho View Post

Hi
I bought the receiver Denon 1713 on Boxing Day and hooked it up.
I really like the sound. I have a quick question.
I was watching Netflix on ps3 last night and for the first time, during Netflix, a black screen came up for a few second, video went out but sound was still there. Video came back after a few seconds. Have been using the Denon for 3 days and this is the first time.
Does this mean my Denon is defective or is this a common issue? Anyway I can fix it?
Please advice. Thank you!

Make sure the "Deep Color Output" setting on the PS3 is set to OFF.

---------------------------------
"JD" – jd@avscience.com ; shop.avscience.com ; 585-645-1006, AVScience - AVSForum sponsor for 15 years  
Mon - Fri: 8am – 8pm EST (Sat/Sun, leave message)
Call for pricing on Denon, Marantz, Yamaha, Onkyo, Klipsch, Def Tech, Oppo, Parasound 
** Think the AVR is defective?  Reset the microprocessor 4-5 times. 
jdsmoothie is offline  
post #4234 of 10615 Old 12-29-2012, 11:34 AM
Member
 
Teletodd's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 82
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have wi fi in my vizio tv. Turn off dish network and Tried to run you tube, no sound came through 2113. Turn on dish network, saw you tube on screen still no sound. Not sure where to look in manual for answer.
Teletodd is offline  
post #4235 of 10615 Old 12-29-2012, 11:38 AM
585-645-1006
 
jdsmoothie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Orlando, FL
Posts: 43,037
Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 359 Post(s)
Liked: 1321
Depends on whether you're trying to pass the TV audio back to the AVR via the HDMI (ARC) or via an optical cable from the TV to the AVR which is likely your best choice. For the former, ensure the Vizio HDMI-CEC feature is enabled and the TV audio is set to external speakers, while on the AVR ensure HDMI-Control is set to ON.

---------------------------------
"JD" – jd@avscience.com ; shop.avscience.com ; 585-645-1006, AVScience - AVSForum sponsor for 15 years  
Mon - Fri: 8am – 8pm EST (Sat/Sun, leave message)
Call for pricing on Denon, Marantz, Yamaha, Onkyo, Klipsch, Def Tech, Oppo, Parasound 
** Think the AVR is defective?  Reset the microprocessor 4-5 times. 
jdsmoothie is offline  
post #4236 of 10615 Old 12-29-2012, 11:40 AM
Member
 
johnmeyer's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 29
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
I do not know if you are specifically having trouble hearing dialogue, but here is my recent experience on that issue.
Your center speaker being boxed in, can really lower/ degrade the dialogue quality. When I moved my center channel from the shelf below (was not even as boxed in as yours) to actually in front of the TV stand, my dialogue level/ quality improved exponentially.
My main problem is volume that is too low, and it seems to be getting worse. I'm now having to get close to 80 to get normal listening.

As for having the speaker inside a tight enclosure, I got similar advice when I first posted that photo earlier in the thread, and I do now have the speaker protruding from the enclosure. It still sounds hollow at times, but that seems to depend on the source. I have decided that there is some sort of interaction between how the material is encoded and how it plays back, and I have no control over this.

If the volume issue continues to degrade, I am going to contact Denon.
johnmeyer is offline  
post #4237 of 10615 Old 12-29-2012, 11:48 AM - Thread Starter
AVS Addicted Member
 
batpig's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: San Diego
Posts: 23,824
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 162 Post(s)
Liked: 937
I don't know why you are waiting for it to degrade further. What additional evidence to you need that there is a problem?

batpig's "Denon-to-English Dictionary"
Setup Guide and FAQ
http://batpigworld.com/

Become a fan "batpigworld.com" on Facebook!
batpig is offline  
post #4238 of 10615 Old 12-29-2012, 11:50 AM
Member
 
Option's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 41
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
When watching DVDs, I've noticed that my 1613 lowers the volume and then ramps it back up to normal when the DVD hits a new chapter/track. I never noticed it before except that the movie we were watching last night had background music that played over two chapters. Is that normal and if so, is there a way to turn it off?
Option is offline  
post #4239 of 10615 Old 12-29-2012, 12:03 PM
Member
 
nmshah's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 17
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by jdsmoothie View Post

Gapless ALAC/FLAC was added via a firmware update this past summer, although AFAIK, available via DLNA/Airplay only. Perhaps a 1913 or higher model owner can confirm?
I was able to play an AAC (.m4a) song from front USB on 2113ci. Kind of makes sense as it is the same USB port for iPod play
nmshah is offline  
post #4240 of 10615 Old 12-29-2012, 12:17 PM
585-645-1006
 
jdsmoothie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Orlando, FL
Posts: 43,037
Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 359 Post(s)
Liked: 1321
Quote:
Originally Posted by johnmeyer View Post

My main problem is volume that is too low, and it seems to be getting worse. I'm now having to get close to 80 to get normal listening.
As for having the speaker inside a tight enclosure, I got similar advice when I first posted that photo earlier in the thread, and I do now have the speaker protruding from the enclosure. It still sounds hollow at times, but that seems to depend on the source. I have decided that there is some sort of interaction between how the material is encoded and how it plays back, and I have no control over this.
If the volume issue continues to degrade, I am going to contact Denon.

It's either your ears going bad or the AVR ... regardless ... take action now. smile.gif

---------------------------------
"JD" – jd@avscience.com ; shop.avscience.com ; 585-645-1006, AVScience - AVSForum sponsor for 15 years  
Mon - Fri: 8am – 8pm EST (Sat/Sun, leave message)
Call for pricing on Denon, Marantz, Yamaha, Onkyo, Klipsch, Def Tech, Oppo, Parasound 
** Think the AVR is defective?  Reset the microprocessor 4-5 times. 
jdsmoothie is offline  
post #4241 of 10615 Old 12-29-2012, 12:17 PM
585-645-1006
 
jdsmoothie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Orlando, FL
Posts: 43,037
Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 359 Post(s)
Liked: 1321
Quote:
Originally Posted by Option View Post

When watching DVDs, I've noticed that my 1613 lowers the volume and then ramps it back up to normal when the DVD hits a new chapter/track. I never noticed it before except that the movie we were watching last night had background music that played over two chapters. Is that normal and if so, is there a way to turn it off?

Do you have Dyn Volume enabled? If yes, set it to OFF.

---------------------------------
"JD" – jd@avscience.com ; shop.avscience.com ; 585-645-1006, AVScience - AVSForum sponsor for 15 years  
Mon - Fri: 8am – 8pm EST (Sat/Sun, leave message)
Call for pricing on Denon, Marantz, Yamaha, Onkyo, Klipsch, Def Tech, Oppo, Parasound 
** Think the AVR is defective?  Reset the microprocessor 4-5 times. 
jdsmoothie is offline  
post #4242 of 10615 Old 12-29-2012, 12:59 PM
Member
 
Schlepper's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 34
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I just got a Denon 3313 AV receiver and can pass-trough my UVerse HDMI signal to the TV when the receiver is off however I only get the sound when the UVerse digital audio output is set to stereo. When I switch to surround, the video passes through but no sound. I checked the TV (Hitachi P42T501) options but there really aren't any unless I'm using digital optical audio. Is there a way around this issue on the 3313 so I can leave the sound set to surround yet still pass-through?

I realize that I could always have the receiver on when watching but this is overkill at times and I don't want to switch options back and forth in UVerse if I don't have to.
Schlepper is offline  
post #4243 of 10615 Old 12-29-2012, 01:49 PM
 
gregzoll's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 2,524
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 32
Go back and read my reply in http://www.avsforum.com/t/700011/at-t-u-verse-hdtv/3900_100#post_22758120 You never replied if Surround worked when the Uverse box was connected originally to the hdset via hdmi.
gregzoll is offline  
post #4244 of 10615 Old 12-29-2012, 02:13 PM
585-645-1006
 
jdsmoothie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Orlando, FL
Posts: 43,037
Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 359 Post(s)
Liked: 1321
Quote:
Originally Posted by Schlepper View Post

I just got a Denon 3313 AV receiver and can pass-trough my UVerse HDMI signal to the TV when the receiver is off however I only get the sound when the UVerse digital audio output is set to stereo. When I switch to surround, the video passes through but no sound. I checked the TV (Hitachi P42T501) options but there really aren't any unless I'm using digital optical audio. Is there a way around this issue on the 3313 so I can leave the sound set to surround yet still pass-through?
I realize that I could always have the receiver on when watching but this is overkill at times and I don't want to switch options back and forth in UVerse if I don't have to.

Is the Uverse able to pass surround audio to the TV when connected directly as many cannot? The best configuration is likely to be connecting the Uverse (HDMI) directly to the TV with optical from the Uverse to the AVR.

---------------------------------
"JD" – jd@avscience.com ; shop.avscience.com ; 585-645-1006, AVScience - AVSForum sponsor for 15 years  
Mon - Fri: 8am – 8pm EST (Sat/Sun, leave message)
Call for pricing on Denon, Marantz, Yamaha, Onkyo, Klipsch, Def Tech, Oppo, Parasound 
** Think the AVR is defective?  Reset the microprocessor 4-5 times. 
jdsmoothie is offline  
post #4245 of 10615 Old 12-29-2012, 03:24 PM
Member
 
dougdabbs's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 30
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Thanks for the help. Honestly, I'm glad it's a common issue. I think I'll make the changes you suggested... if it continues to bother me smile.gif
Quote:
Originally Posted by Alan P View Post

Can't help you on #3, but #1 & #2 are most likely HDMI handshake issues between your cable box and the AVR, this is very common. The best solution is to connect your cable box directly to your TV with optical audio going to the AVR.
dougdabbs is offline  
post #4246 of 10615 Old 12-29-2012, 03:29 PM
Member
 
dougdabbs's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 30
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Well... I REALLY hope it isn't a "bad network card." The AVR doesn't even have built in Wi-Fi, so at the price it goes for you would think the network card could at least work. Sigh... I never thought just receiving a consistent internet signal would be so difficult. Oh well, when I figure something out, I'll it. Hope someone else will do the same.
Quote:
Originally Posted by jn7151 View Post

I was told the same thing about my "bad network card" I went through the hastle of disconnecting everything, repacking it up, returning it, and re-set up again. It still isnt connecting to then network! The help desk at Denon has no answers and i hope that Denon products have not gone downhill to the point the (2) units have a bad network card. I am using an Apple Airport extreme and the Denon hasnt connected to the network since i owned it. i have no other issues with ANY other devices, so i know its not my network problem. i have also tested the ethernet cable to the unit so thats not the problem. Something is not right with Denon and Apple extreme. Any else have any other issues?
dougdabbs is offline  
post #4247 of 10615 Old 12-29-2012, 04:25 PM
Member
 
Option's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 41
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by jdsmoothie View Post

Do you have Dyn Volume enabled? If yes, set it to OFF.

Thank you JD, I tried turning off the Dynamic Volume but I still have the same issue. I also tried playing it through the TV's built-in speakers and did notice a slight skip in the music but nothing like the volume drop and fade-in that occurs when playing through the Denon. Any other ideas? Is this a quirk on Denon's AVRs or is this only an issue with mine?
Option is offline  
post #4248 of 10615 Old 12-29-2012, 04:31 PM
Member
 
Schlepper's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 34
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Thanks for the replies. I'll give the suggestions a try.
Schlepper is offline  
post #4249 of 10615 Old 12-29-2012, 04:34 PM
585-645-1006
 
jdsmoothie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Orlando, FL
Posts: 43,037
Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 359 Post(s)
Liked: 1321
Quote:
Originally Posted by Option View Post

Thank you JD, I tried turning off the Dynamic Volume but I still have the same issue. I also tried playing it through the TV's built-in speakers and did notice a slight skip in the music but nothing like the volume drop and fade-in that occurs when playing through the Denon. Any other ideas? Is this a quirk on Denon's AVRs or is this only an issue with mine?

Unless it's occuring on every DVD you watch, more likely just an issue with that particular disc.

---------------------------------
"JD" – jd@avscience.com ; shop.avscience.com ; 585-645-1006, AVScience - AVSForum sponsor for 15 years  
Mon - Fri: 8am – 8pm EST (Sat/Sun, leave message)
Call for pricing on Denon, Marantz, Yamaha, Onkyo, Klipsch, Def Tech, Oppo, Parasound 
** Think the AVR is defective?  Reset the microprocessor 4-5 times. 
jdsmoothie is offline  
post #4250 of 10615 Old 12-29-2012, 04:45 PM
Member
 
clev1's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 73
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10

I've been pricing the 3313 on line and the price raised $50~$60 overnight. Amazon was $969 yesterday and $1029 today; it was the same on every site where I had previously priced. Even eBay, that I 'm not sure I'll deal with, went from $807 to $855. Anyone know of a better price?
clev1 is offline  
post #4251 of 10615 Old 12-29-2012, 05:11 PM
Member
 
clev1's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 73
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10

I've seen references to good deals from Electronics Expo and I just checked their price; it's outrageous. They have an 'open box' 3313 for $1399! Retail on the Denon website is only $1199; makes no sense.
clev1 is offline  
post #4252 of 10615 Old 12-29-2012, 05:14 PM
Member
 
clev1's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 73
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10

I've seen references to good deals from Electronics Expo and I just checked their price; it's outrageous. They have an 'open box' 3313 for $1399! Retail on the Denon website is only $1199; makes no sense.
clev1 is offline  
post #4253 of 10615 Old 12-29-2012, 05:24 PM
Senior Member
 
praz's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 374
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 26
Quote:
Originally Posted by clev1 View Post

I've seen references to good deals from Electronics Expo and I just checked their price; it's outrageous. They have an 'open box' 3313 for $1399! Retail on the Denon website is only $1199; makes no sense.

What? They aren't even listing the selling price. As noted you need to call for availability and can get the price then.
praz is online now  
post #4254 of 10615 Old 12-29-2012, 05:40 PM
Member
 
clev1's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 73
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I went to the web site and typed Denon avr-3313ci in the search box. Here's the link to the page it returned:

http://www.electronics-expo.com/Open-Denon-IN-Command-AVR-3313CI-Receiver/dp/B00829USKS

If they're charging $1399 for an open box, I wonder what a new one is?
clev1 is offline  
post #4255 of 10615 Old 12-29-2012, 06:24 PM
Member
 
Wamblej's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 31
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by jdsmoothie View Post

Not really familiar with .mkv files so perhaps another owner can provide some guidance on this? You might try letting the PC decode the audio to PCM if that feature is supported.

You need to make sure you have the required codecs to decode that on your computer. I use the shark007 codec pack. Then in settings make sure you have HD audio set to pass thru. This will ensure that you get the original audio stream.
Wamblej is offline  
post #4256 of 10615 Old 12-29-2012, 06:36 PM
Newbie
 
flaudiophile's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
No subwoofer output with multi channel stereo

My sub seems to work well with Dolby digital + movies, but not at all when I play mp3's. I've read lots of posts that say just set the receiver to small speakers, but that doesn't work. I have the bass settings on LFE+Main, and the LPF set to 80hz. Despite my best efforts, my sub remains a useless piece of furniture when playing music.

Any help is greatly appreciated.

Thanks
flaudiophile is offline  
post #4257 of 10615 Old 12-29-2012, 06:47 PM
Member
 
Option's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 41
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by jdsmoothie View Post

Unless it's occuring on every DVD you watch, more likely just an issue with that particular disc.

Well we were watching a TV series on DVD where the opening and closing theme music starts quietly in the background (while one of the characters is monologuing) before ramping up for the opening and closing credits. The issue I described happened in every beginning and ending of every episode over the four discs that we watched.

I think the volume ramp-up happens at the beginning of any new audio signal as I've noticed the same thing happening at the beginning of Netflix streaming and Pandora radio streamed from my iPhone. Have you never noticed something similar?
Option is offline  
post #4258 of 10615 Old 12-29-2012, 07:02 PM - Thread Starter
AVS Addicted Member
 
batpig's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: San Diego
Posts: 23,824
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 162 Post(s)
Liked: 937
Quote:
Originally Posted by clev1 View Post

I went to the web site and typed Denon avr-3313ci in the search box. Here's the link to the page it returned:

http://www.electronics-expo.com/Open-Denon-IN-Command-AVR-3313CI-Receiver/dp/B00829USKS

If they're charging $1399 for an open box, I wonder what a new one is?

Dude, CALL THEM. The best priced are never posted online, Denon is rigorous about policing msrp for their authorized dealers.

batpig's "Denon-to-English Dictionary"
Setup Guide and FAQ
http://batpigworld.com/

Become a fan "batpigworld.com" on Facebook!
batpig is offline  
post #4259 of 10615 Old 12-29-2012, 07:05 PM - Thread Starter
AVS Addicted Member
 
batpig's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: San Diego
Posts: 23,824
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 162 Post(s)
Liked: 937
Quote:
Originally Posted by flaudiophile View Post

No subwoofer output with multi channel stereo

My sub seems to work well with Dolby digital + movies, but not at all when I play mp3's. I've read lots of posts that say just set the receiver to small speakers, but that doesn't work. I have the bass settings on LFE+Main, and the LPF set to 80hz. Despite my best efforts, my sub remains a useless piece of furniture when playing music.

Any help is greatly appreciated.

Thanks

The LPF is irrelevant, that only controls the LFE channel (and btw this should be set to 120hz, not 80).

The important setting is the CROSSOVER you set in your FR/FL speakers. Make sure they are set to small with an 80hz crossover. My guess is that they were set to large, and you changed them to small, but didn't raise the crossover from 40hz. There is almost no content in music below 40hz.

In MultiCH Stereo mode, all channels utilize the bass management configured to the FR/FL channels (the signal just gets copied to the other channels).
flaudiophile likes this.

batpig's "Denon-to-English Dictionary"
Setup Guide and FAQ
http://batpigworld.com/

Become a fan "batpigworld.com" on Facebook!
batpig is offline  
post #4260 of 10615 Old 12-29-2012, 07:20 PM
Member
 
clev1's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 73
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
For some reason, I can't reply to or quote a specific post, so:

Batpig, thanks for the recommendation. I'll call them Monday.
clev1 is offline  
Reply Receivers, Amps, and Processors

Tags
Denon Avr 1513 Receiver , Denon Avr 1613 Receiver , Denon Avr 1713 Receiver , Denon Avr 1913 Receiver , Denon Avr 2113ci Receiver , Denon Avr 2313ci Receiver , Denon Avr 3313ci Receiver , Denon
Gear in this thread

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off