Denon 1910 problems, over zooming image and constantly having audio drop outs - AVS | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!


Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 06-11-2012, 02:00 AM - Thread Starter
Advanced Member
 
jamieuk147's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 674
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 43 Post(s)
Liked: 12
Hi I have a Denon 1910, which I am running a 5m HDMI cable to my Ben W1200 projector

I have a Dune base 3.0 player which I have connected to my receiver. When playing a movie the audio will cut out for lengths of time and the only way I can force it to come back on is pressing the mute button, which seems to refresh the receiver.

I also notice that at random points when my projector is loading a movie it all be like 500% zoomed in and I have to turn it off and on again to restore the picture

Any ideas on what my problem might be?


Thanks !!!
jamieuk147 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 06-11-2012, 03:47 AM - Thread Starter
Advanced Member
 
jamieuk147's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 674
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 43 Post(s)
Liked: 12
Fixed via disabling scaling and some settings on my Dune player
jamieuk147 is offline  
 
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off