The "Official" Yamaha AVENTAGE RX-A1020, RX-A2020 and RX-A3020 Thread - Page 69 - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 26Likes
Reply
 
Thread Tools
post #2041 of 2044 Old 04-22-2017, 12:47 AM
Newbie
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 9
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 1
Great! That's exactly what I needed, solved indeed. I appreciate it CJ, I definitely do owe you at least one. That is really helpful, thanks! You're a handy guy to have around... Randell
randellx is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2042 of 2044 Old 04-22-2017, 06:48 AM
AVS Forum Special Member
 
ChromeJob's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: N. Carolina
Posts: 2,768
Mentioned: 8 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1167 Post(s)
Liked: 599
Send a message via Yahoo to ChromeJob Send a message via Skype™ to ChromeJob
,)

“Phil? Phil Connors?!”
Are ya new here? Please read FAQs and forum stickies. Like posts that help you. Don't ask a question and then disappear.
A: Yamaha RX-V775. Bose 401 mains, 301 Series III surrounds, Yamaha NS-C444 center, Hsu VTF-2 Mk4.
V: Samsung UN40ES6150, Panasonic DMP-BDT215, Yamaha DVD-S550. Apple TV 4gen. Chromecast 1gen.
ChromeJob is online now  
post #2043 of 2044 Old 05-28-2017, 01:54 AM
Newbie
 
Join Date: May 2017
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Stream music S7 to Yamaha A3020

Hi Folks,

Until recently i was able to use the AV Controller APP for android and stream music direct from my Samsung S7 to my WiFi connected A3020 .. it was awesome.

NOW - I cannot and just get a notification on my phone "Unable to play" from the AV Controller APP (See image). It can still see all my locally stored music, scrolls through genre's etc fine, just cannot play. I have been unable to fix nor find much documentation about the APP that I could use to diagnose

Any help would be appreciated

Oh I've sent an email to the developer .. slim chance but you never know
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_20170528-114112.jpg
Views:	35
Size:	39.8 KB
ID:	2159378  
HappyAust is offline  
 
post #2044 of 2044 Old 06-02-2017, 09:40 PM
Newbie
 
Join Date: May 2017
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Fixed it.

Continued searching on the webz I found a way to performed a factory reset on the receiver and it is working again.
HappyAust is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Receivers, Amps, and Processors

Tags
Receivers Amplifiers , Yamaha , Yamaha Rx A1020 7 2 Channel Network Aventage Av Receiver , Yamaha Rx A2020 9 2 Channel Network Aventage Av Receiver

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off