Lost audio in all modes except direct. - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 4 Old 06-30-2012, 05:21 PM - Thread Starter
Senior Member
 
larrylwill's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Section, Al (near Scottsboro)
Posts: 254
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 11
I have had this receiver VSX-521K for 7 months and it has worked perfectly. I have a tivo, direct tv, blu ray dvd player and wii all connected through hdmi to my Samsung TV.
Today I lost sound only loud pops on my sub woofer. All inputs are affected. I started switching sound modes and found that I can get sound only in the Pure Direct Mode.

Has anyone had a similar problem? Could I have accidentally made some selection that caused this? Any ideas?

Time for a repair?
larrylwill is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 06-30-2012, 07:52 PM
AVS Addicted Member
 
afrogt's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: SF Bay Area
Posts: 22,762
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 59 Post(s)
Liked: 351
Is there a way to do a factory reset on the receiver?

Afro GT
afrogt is online now  
post #3 of 4 Old 06-30-2012, 09:28 PM - Thread Starter
Senior Member
 
larrylwill's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Section, Al (near Scottsboro)
Posts: 254
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 11
Not that I know of, There s nothing in the manual about a reset.
larrylwill is offline  
post #4 of 4 Old 06-30-2012, 11:37 PM - Thread Starter
Senior Member
 
larrylwill's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Section, Al (near Scottsboro)
Posts: 254
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 11
Problem solved. We had about 5 power outages, 4 right after the other and one later. Now the receiver seems to be back to normal. I suppose it reset itself after being disconnected from the power.
larrylwill is offline  
Reply Receivers, Amps, and Processors

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off