TX-SR606 won't power on - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 07-09-2012, 04:30 AM - Thread Starter
Newbie
 
distressed's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi,
i mistakenly plugged my receiver into a 220V supply and turned it on. i saw a flash around the power area of the receiver but the standby light remained on. i plugged it into the required 110V supply and the standby light was on. after i turn on the receiver, i hear a click, the standby light goes off and comes back on but the receiver doesn't turn on. no display, nothing. what can i do? what's wrong? please help because im suspecting a blown fuse (hopefully just that)
distressed is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 07-09-2012, 10:34 AM
Member
 
ole2267's Avatar
 
Join Date: May 2012
Posts: 15
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by distressed View Post

Hi,
i mistakenly plugged my receiver into a 220V supply and turned it on. i saw a flash around the power area of the receiver but the standby light remained on. i plugged it into the required 110V supply and the standby light was on. after i turn on the receiver, i hear a click, the standby light goes off and comes back on but the receiver doesn't turn on. no display, nothing. what can i do? what's wrong? please help because im suspecting a blown fuse (hopefully just that)
you need to contact onkyo service center in your area for right solution
ole2267 is offline  
Reply Receivers, Amps, and Processors

Tags
Onkyo Tx Sr606 Receiver
Gear in this thread - Sr606 by PriceGrabber.com

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off