Lost My Yamaha Remote. Accessing Menu - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 07-24-2012, 04:11 PM - Thread Starter
Member
 
Ssoto0055's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 35
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Been a member for a while, but I don't post much. I need a little help. I have an old Yamaha HTR 5840 receiver. Since it's not the time to upgrade I kept the receiver when I moved. I lost the receiver a while back, but was able to manage. Well now I need to change settings to fit the new room. Can I access my receiver's menu from the receiver itself, or do I need to order a new remote or buy a higher end universal to access it? I am having trouble if its even possible. Thanks guys.
Ssoto0055 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 07-24-2012, 04:42 PM
AVS Forum Addicted Member
 
jdsmoothie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Orlando, FL
Posts: 66,365
Mentioned: 255 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 12105 Post(s)
Liked: 5508
In some cases the OSD/menu can be accessed via the front panel, check your Owner's manual to confirm, although if you don't have arrow buttons on the front panel then likely not and will require the remote or if you have a Harmony remote can likely download the remote codes to the Harmony remote from the Logitech website.
jdsmoothie is offline  
post #3 of 3 Old 07-24-2012, 04:45 PM
AVS Forum Addicted Member
 
M Code's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Joshua Tree, CA
Posts: 11,147
Mentioned: 11 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 717 Post(s)
Liked: 421
M Code is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Receivers, Amps, and Processors



Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off