Arcam AVR 600 owners who had the 3D board upgrade? - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!


Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 08-27-2012, 01:37 PM - Thread Starter
Advanced Member
 
brickyardz's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Palm Harbor,FL
Posts: 844
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 181 Post(s)
Liked: 176
I did not see a Arcam AVR 600 owners thread, if there is one, move it.
I just wanted to know what the process is to have the 3D board installed?
Do I need to send it back to my dealer,or can this be done right at the house?
Just do not feel comfortable having it packed,then shipped back to the dealer that I got it from.
Thanks for the info. John
brickyardz is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 08-27-2012, 07:52 PM
AVS Special Member
 
mmiles's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Delaware
Posts: 2,475
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 140 Post(s)
Liked: 54
If it is anything like the surround processor (AV 888) it has to be sent back.

Mike Miles
ICR | Home based AV Business - mmiles442004@yahoo.com
Process Integration Inc. | System Integration - mmiles@processintegrationinc.com
Open Automation Software | SCADA and more mikemiles@opcsystems.com
mmiles is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Receivers, Amps, and Processors

Tags
Arcam , Arcam Fmj Avr 600 1 4

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off