parasound hca-800II amp , help needed ! - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!

Forum Jump: 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 09-12-2012, 01:11 PM - Thread Starter
curtiswhite's Avatar
Join Date: Aug 2011
Location: louisiana
Posts: 76
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 11
I have recently bought two used parasound HCA-800II amps. And the problem I have is that one amp turns on The small red led glows but does not switch to green. it stays in standby mode. After about maybe 2 min of being on it does start working . The amp sounds great like the other amp that seems to be working correctly. So does anyone have any idea whats going on ?
The other amp after about 5 sec of turning on I hear a click and the red led turns to green and starts to works.

This being, that becomes;
On the arising of this, that arises.
This not being, that does not become;
On the cessation of this, that ceases.
curtiswhite is offline  
Sponsored Links
post #2 of 2 Old 09-12-2012, 08:35 PM
AVS Special Member
chashint's Avatar
Join Date: Oct 2008
Location: Dallas, TX
Posts: 1,740
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 18 Post(s)
Liked: 54
The unit needs to be serviced, call Parasound to see who they recommend.
Parasound Products, Inc.
2250 McKinnon Avenue
San Francisco, CA 94124
(415) 397-7100
(415) 397-0144 (Fax)

Or live with the delay until it completely stops working and then call.


chashint is offline  
Sponsored Links
Reply Receivers, Amps, and Processors

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page

Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off