Denon AVR 1913 Issue - AVS | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 09-17-2012, 07:00 PM - Thread Starter
Member
 
loonybass's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: brantford
Posts: 25
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Everything was working great for 2 days and then stopped. The avr connects to the internet no problem, internet radio works great, airplay works great. I use the denon remote app with an ipod touch and it worked great, zone2 controls etc. Then it just stopped working, the app recognizes the friendly name but thats all, i can no longer control the avr with the app. it decided to work ssudenly for 1 day and then it stopped again.
Any ideas?
loonybass is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 09-17-2012, 08:16 PM
585-645-1006
 
jdsmoothie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Orlando, FL
Posts: 48,361
Mentioned: 26 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2772 Post(s)
Liked: 1936
Try a soft reset (unplugging for 10 minutes). Is the firmware up to date?

Also note there's a dedicate thread for Denon AVR-XX13 Owner's linked in my sig. Review posts 3-6 in that thread as well.

------------------
"JD" – jd@avscience.com ; http://shop.avscience.com/; Call me --> 585-645-1006 

Daily - 8am to 8pm EST
AV Science - We sell Denon, Marantz, Yamaha, Pioneer, Onkyo, Def Tech, Oppo
** Think the AVR is defective?  Reset the microprocessor 5 times. 
jdsmoothie is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Receivers, Amps, and Processors

Tags
Denon Avr 1913 Receiver

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off