rx-v871 receiver volume zone 2 - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 09-26-2012, 03:46 PM - Thread Starter
Newbie
 
yamaha yakuza's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
the volume in Zone 2 is "fixed." Hence, I can't adjust it. How do I unfix it?
yamaha yakuza is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 09-26-2012, 04:04 PM
585-645-1006
 
jdsmoothie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Orlando, FL
Posts: 45,325
Mentioned: 13 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1438 Post(s)
Liked: 1608
Unless it's a setting that can be changed from fixed to variable, adjust the volume on the external amp or upgrade to a higher level model with variable Zone 2 volume adjustment.

---------------------------------
"JD" – jd@avscience.com ; shop.avscience.com ; 585-645-1006, AVScience - Authorized dealer for AVRs, Speakers, etc. 
Daily 8am – 8pm EST (Sat/Sun too if you leave message)
Call for pricing on Denon, Marantz, Yamaha, Pioneer Elite, Def Tech, Atlantic Tech, Oppo
** Think the AVR is defective?  Reset the microprocessor 4-5 times. 
jdsmoothie is online now  
post #3 of 3 Old 09-26-2012, 04:28 PM - Thread Starter
Newbie
 
yamaha yakuza's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
this is a new problem. It wasn't occurring previously.
yamaha yakuza is offline  
Reply Receivers, Amps, and Processors

Tags
Yamaha Rx V871 Receiver
Gear in this thread - V871 by PriceGrabber.com

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off