New Denon AVR-2313 only getting left channel on streamed & USB music - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!


Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 11-11-2012, 09:52 AM - Thread Starter
Newbie
 
ScottyDee's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Just connected up a new Denon AVR-2313. Streaming network music over wired, wireless, Airplay & USB port on the front is only coming out on the left channel. mad.gif
All other inputs (analogue, digital & HDMI) coming out left & right as expected.

Is there something I am doing, or is it knackered?

Cheers for any thoughts!
ScottyDee is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 11-11-2012, 09:57 AM
585-645-1006
 
jdsmoothie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Orlando, FL
Posts: 51,874
Mentioned: 50 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4411 Post(s)
Liked: 2371
Try resetting the microprocessor of the 2313CI (p. 156 OM) to see if that resolves the issue. Also note there is a dedicated thread just for Denon AVR-XX13 owners linked in my sig. Review posts #3-6 for more helpful information.
ScottyDee likes this.

------------------
"JD" – jd@avscience.com ; http://shop.avscience.com/ Call for sales info --> 585-645-1006 

Daily - 8am to 8pm EST
AVScience sells Denon, Marantz, Yamaha, Pioneer, Onkyo, Def Tech, Oppo, and more
** Think the AVR is defective?  Reset the microprocessor 5 times. 
jdsmoothie is offline  
Old 11-11-2012, 11:06 AM - Thread Starter
Newbie
 
ScottyDee's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Thanks for the links. Tried them all & still no luck.

confused.gif
ScottyDee is offline  
Old 11-12-2012, 06:29 AM
585-645-1006
 
jdsmoothie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Orlando, FL
Posts: 51,874
Mentioned: 50 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4411 Post(s)
Liked: 2371
Try doing the "Network Reset" procedure listed in post #5 of the Owner's thread. If still no joy, exchange for another unit.

http://www.avsforum.com/t/1409431/the-official-denon-avr-xx13-model-owners-thread-faq/0_100#post_21995260
ScottyDee likes this.

------------------
"JD" – jd@avscience.com ; http://shop.avscience.com/ Call for sales info --> 585-645-1006 

Daily - 8am to 8pm EST
AVScience sells Denon, Marantz, Yamaha, Pioneer, Onkyo, Def Tech, Oppo, and more
** Think the AVR is defective?  Reset the microprocessor 5 times. 
jdsmoothie is offline  
Old 11-21-2012, 11:46 AM - Thread Starter
Newbie
 
ScottyDee's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hoorah! I found it to be a loose multi connector between the network board and the main amp board. Pushed it back in with a thin screwdriver through the chassis.

Thanks for all the help jdsmoothie!
ScottyDee is offline  
Old 11-21-2012, 01:44 PM
585-645-1006
 
jdsmoothie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Orlando, FL
Posts: 51,874
Mentioned: 50 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4411 Post(s)
Liked: 2371
Great! Glad it was that easy for you. smile.gif

------------------
"JD" – jd@avscience.com ; http://shop.avscience.com/ Call for sales info --> 585-645-1006 

Daily - 8am to 8pm EST
AVScience sells Denon, Marantz, Yamaha, Pioneer, Onkyo, Def Tech, Oppo, and more
** Think the AVR is defective?  Reset the microprocessor 5 times. 
jdsmoothie is offline  
 

Tags
Denon Avr 2313ci Receiver
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off