two hdmi receivers on same speaker? - AVS | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!


Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 11-15-2012, 06:08 PM - Thread Starter
Advanced Member
 
HighdefJoe's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 590
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Hi guys, I have an odd question....
Can I hook up to receivers, and split the speaker wire so that it goes to the same speakers? Only one receiver would be on at a time.. would this cause signal degradation?
I'm asking because I have a denon1613 , Epson projector, ps3, apple tv, and Samsung 3d bluray. I'm using a MonoPrice 3d HDMI splitter to split signal to the projector and my Toshiba 55 non-3d LCd...
I can't get signal to split correctly to both displays.. so I thought of thhe two receivers... I just want to be able to play blurays on the TV once in a while... can't always use the projector..
Weird thing, the apple TV plays on both displays with no problem...
HighdefJoe is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 11-16-2012, 03:11 AM
585-645-1006
 
jdsmoothie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Orlando, FL
Posts: 50,388
Mentioned: 36 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3722 Post(s)
Liked: 2182
If the Epsom PJ is 3D, then the HDMI splitter will limit the video to both displays to 2D video only, although there shouldn't be a problem with 2D video going to either one or both displays. Give Monoprice a call if that is not the case.

------------------
"JD" – jd@avscience.com ; http://shop.avscience.com/ Call only for sales info --> 585-645-1006 

Daily - 8am to 8pm EST
AVScience sells Denon, Marantz, Yamaha, Pioneer, Onkyo, Def Tech, Oppo, and more
** Think the AVR is defective?  Reset the microprocessor 5 times. 
jdsmoothie is offline  
post #3 of 3 Old 11-16-2012, 05:06 AM - Thread Starter
Advanced Member
 
HighdefJoe's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 590
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
It seems to actually be limiting the signal to 3d.. I reset the ps3 to 1080p, non 3d but the splitter still doesn't send signal from it to the TV. I'll call MonoPrice, see what they say..
Thanks!
HighdefJoe is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Receivers, Amps, and Processors

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off