Pandora log in problem - Page 4 - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews

Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #91 of 106 Old 01-12-2013, 12:03 PM
Newbie
 
echomark's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
In order to use Sirius on your Pioneer receiver, you must have a Sirius internet account. It is not enough to simply have a regular account. You have to also purchase the Sirius internet add-on, which will also allow you to access Sirius on your iPhone, iPod Touch, or iPad. Hope that helps.
echomark is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #92 of 106 Old 01-26-2013, 03:13 PM
Member
 
soonerfann's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: OKC, OK
Posts: 110
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 11
Getting a "Can't Connect" on opening Pandora in AVR-3312CI. Firmware updated and no change. Pandora loads on PC, so not a port issue.
soonerfann is offline  
post #93 of 106 Old 01-26-2013, 03:19 PM
Member
 
SLmanDR's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 29
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by sweh View Post

FWIW, this may depend on the technology used to login. My Pioneer 1022 AVR gets "server error" and won't work but my Sony S590 BD player authenticates and plays just find. Fun fun fun!

Yep, my Sony TV handles the change flawlessly and transparently, not so much as a hick-up. Pioneer dropped the ball on this one.
SLmanDR is offline  
post #94 of 106 Old 02-11-2013, 07:44 AM
 
AudioSerf's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Houston, TX
Posts: 59
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
[EDIT]

Pandora came up a couple hours after my post. Scratch the last info.
AudioSerf is offline  
post #95 of 106 Old 03-05-2013, 07:26 PM
Member
 
SLmanDR's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 29
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I got the SC-61 unit back from repair and set it up again. The Network functions are back. Different IP but that's ok. I had a USB drive plugged in and went to the Update section and found the drive had nothing on it so I swapped it for another drive (USB 2.0 Card Reader with SanDisk 512MB UltraII Stick) and restarted the update. Successful update in no time. Yea.

So the repair shop said they replaced a component but didn't relate what it was. Can only guess but whatever it was, that was the culprit all along.
The unit's back, wired up and is updated. The app on my phone recognized it as SC-63. So I'm guessing the guys at Stewart Bros put a new NICard from Pioneer in. And the SC-63 card replaces the "hobbled" card of the -61. The update performed quickly and flawlessly.
SLmanDR is offline  
post #96 of 106 Old 03-17-2013, 08:55 AM
Newbie
 
MS 44's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
what kind of flash drive did you use?
MS 44 is offline  
post #97 of 106 Old 03-17-2013, 07:17 PM
Member
 
SLmanDR's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 29
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by MS 44 View Post

what kind of flash drive did you use?

It's highlighted bold in my post.
SLmanDR is offline  
post #98 of 106 Old 10-21-2013, 07:56 PM
Member
 
SLmanDR's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 29
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Pictures being worth what they are:
SLmanDR is offline  
post #99 of 106 Old 10-30-2016, 05:07 PM
Advanced Member
 
vcrpro3's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Phoenix, Az.
Posts: 978
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 106 Post(s)
Liked: 25
My Marantz AV7005 seems to be having trouble with Pandora radio today, Oct 30,2016...no problem with it on the PC...
vcrpro3 is offline  
post #100 of 106 Old 10-30-2016, 05:13 PM
 
lovinthehd's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: OROR
Posts: 16,325
Mentioned: 50 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4588 Post(s)
Liked: 4770
Up until recently I thought it was only newer Denons than my 4520 that were affected, at least that's what was passed on in Denon threads on the Pandora subject, but now my 4520 has the issue and the Denon website indicates the update fix will be available in December....
lovinthehd is offline  
post #101 of 106 Old 10-30-2016, 05:20 PM
AVS Forum Special Member
 
JChin's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Mesquite Tx
Posts: 9,097
Mentioned: 6 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 329 Post(s)
Liked: 199
Quote:
Originally Posted by vcrpro3 View Post
My Marantz AV7005 seems to be having trouble with Pandora radio today, Oct 30,2016...no problem with it on the PC...
Hi vcrpro3, Pandora Application Login Issue (link).
JChin is offline  
post #102 of 106 Old 10-30-2016, 07:01 PM
AVS Addicted Member
 
jdsmoothie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Orlando, FL
Posts: 64,404
Mentioned: 218 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 10984 Post(s)
Liked: 5087
Quote:
Originally Posted by lovinthehd View Post
Up until recently I thought it was only newer Denons than my 4520 that were affected, at least that's what was passed on in Denon threads on the Pandora subject, but now my 4520 has the issue and the Denon website indicates the update fix will be available in December....
Pandora did yet another change to their servers on October 24 which disabled logging on using the 2010, 2011, and 2012 models to include your 4520CI.
jdsmoothie is offline  
post #103 of 106 Old 10-30-2016, 07:11 PM
Member
 
dinomite's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 23
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 8 Post(s)
Liked: 13
Quote:
Originally Posted by jdsmoothie View Post
Pandora did yet another change to their servers on October 24 which disabled logging on using the 2010, 2011, and 2012 models to include your 4520CI.
It also effected my Denon 4311 and 3313.
dinomite is offline  
post #104 of 106 Old 10-30-2016, 07:13 PM
AVS Addicted Member
 
jdsmoothie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Orlando, FL
Posts: 64,404
Mentioned: 218 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 10984 Post(s)
Liked: 5087
Quote:
Originally Posted by dinomite View Post
It also effected my Denon 4311 and 3313.
Correct ... as those are 2010 and 2012 models respectively.
jdsmoothie is offline  
post #105 of 106 Old 11-02-2016, 10:03 AM
Advanced Member
 
Rhetor's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 784
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 230
Quote:
Originally Posted by jdsmoothie View Post
Correct ... as those are 2010 and 2012 models respectively.
Same issue for me starting late last night on my Denon 4311...will not let me log in to amandine nor authenticate a new account. Working fine before that.

I have not seen any update for my 4311 in three years.

I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by! --Douglas Adams
Rhetor is offline  
post #106 of 106 Old 11-02-2016, 10:06 AM
AVS Addicted Member
 
jdsmoothie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Orlando, FL
Posts: 64,404
Mentioned: 218 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 10984 Post(s)
Liked: 5087
Quote:
Originally Posted by Rhetor View Post
Same issue for me starting late last night on my Denon 4311...will not let me log in to amandine nor authenticate a new account. Working fine before that.

I have not seen any update for my 4311 in three years.
Correct. Fix likely won't be released for a few months (Jan?) so you'll want to consider using other sources to stream Pandora (eg. Bluetooth, TV, BDP, Roku, Chromecast, etc.).
jdsmoothie is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Receivers, Amps, and Processors

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off