No Video at all - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 8 Old 12-06-2012, 07:23 PM - Thread Starter
Newbie
 
Marting993's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I cannot get any video out put to my TV. I only have a set top box and two HDMI cables and it is not working. I have triple checked the in and out HDMI lines. I am at a loss.
Has anybody had this type of problem,, by the way, I reset it as per page 125 of the manual.
argh.
Marting993 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 8 Old 12-06-2012, 10:07 PM
AVS Special Member
 
jdcrox's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Cape Cod, MA
Posts: 1,988
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 24 Post(s)
Liked: 57
Maybe you could tell us what make and model of TV, Receiver, and Cable box you are using?
wink.gif
jdcrox is offline  
post #3 of 8 Old 12-07-2012, 03:22 AM - Thread Starter
Newbie
 
Marting993's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Denon avr1912 amplifier and a Westinghouse 40 inch flat screen. There is a Motorola cable box as well. Got a forum that told me to turn the amp off for 10 minutes to reset it, which I did overnight. In addition last night I did the reset on the Denon amplifier as well. This morning nothing works.
I bought the amp as a refurb about a year ago, maybe it died, however it was working two day ago.
Marting993 is offline  
post #4 of 8 Old 12-07-2012, 10:46 PM
AVS Special Member
 
jdcrox's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Cape Cod, MA
Posts: 1,988
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 24 Post(s)
Liked: 57
Have you gone direct from the cable box to the TV, just to isolate the problem to the receiver for sure?
jdcrox is offline  
post #5 of 8 Old 12-08-2012, 07:04 AM - Thread Starter
Newbie
 
Marting993's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Yes, the tv works fine through the set top box. It must be something I am missing or the HDMI output is broken
Marting993 is offline  
post #6 of 8 Old 12-09-2012, 09:40 AM
585-645-1006
 
jdsmoothie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Orlando, FL
Posts: 43,154
Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 402 Post(s)
Liked: 1342
Try connecting the HDMI cable from the box to each and every HDMI input on the AVR to see if any of them work. If not, you may want to try replacing the HDMI cables. Otherwise, HDMI connections should be plug-n-play for the most part.

---------------------------------
"JD" – jd@avscience.com ; shop.avscience.com ; 585-645-1006, AVScience - AVSForum sponsor for 15 years  
Mon - Fri: 8am – 8pm EST (Sat/Sun too, will return call if I don't pick up)
Call for pricing on Denon, Marantz, Yamaha, Onkyo, Klipsch, Def Tech, Oppo, Parasound 
** Think the AVR is defective?  Reset the microprocessor 4-5 times. 
jdsmoothie is offline  
post #7 of 8 Old 12-12-2012, 03:22 AM - Thread Starter
Newbie
 
Marting993's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Thanks for your guidance, but I have tried all those permutations and believe thatcher HDMI output I'd not working. Regrettably, I am taking it to a rair shop since it is out of warranty.
Marting993 is offline  
post #8 of 8 Old 12-12-2012, 03:27 AM
585-645-1006
 
jdsmoothie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Orlando, FL
Posts: 43,154
Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 402 Post(s)
Liked: 1342
Check with your credit card company as they may add a 2nd year of warranty (Amex will for sure and some MC/Visa will as well).

---------------------------------
"JD" – jd@avscience.com ; shop.avscience.com ; 585-645-1006, AVScience - AVSForum sponsor for 15 years  
Mon - Fri: 8am – 8pm EST (Sat/Sun too, will return call if I don't pick up)
Call for pricing on Denon, Marantz, Yamaha, Onkyo, Klipsch, Def Tech, Oppo, Parasound 
** Think the AVR is defective?  Reset the microprocessor 4-5 times. 
jdsmoothie is offline  
Reply Receivers, Amps, and Processors

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off