Denon AVR-1913 - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 01-01-2013, 12:21 PM - Thread Starter
Newbie
 
Tbellisario's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Purchaced a 1913, brought it home and in 2 days none of the HDMI outputs would send signal to ARC input in TV
Took it back and exchanged for another, out of the box and the same problem worked for 1 day and again no switching.
Unplugged for 1 hour and now can see setup menu, another hour later, same problem. Are these units junk or what?
Did same unplug and now get flashing static. What is up with these. Should Iget my money back and buy a Pioneer?
Tbellisario is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 01-01-2013, 01:33 PM
 
gregzoll's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 2,524
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 32
Possible that it is a problem with your TV. Not all tvs are ARC compatible. What is the manufacturer & model# of your tv?
gregzoll is offline  
Old 01-01-2013, 02:04 PM - Thread Starter
Newbie
 
Tbellisario's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Sharp Aquos bought last year. Has ARC HDMI output/input. Worked for few days and hours for each unit then nothing.
Unplug for 1 hour and sometimes will work, sometimes flashing static. Are these units sensitive to cable quality?
Tbellisario is offline  
Old 01-01-2013, 02:20 PM
 
gregzoll's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 2,524
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 32
Your tv would probably be the culprit, if you have already swapped out two brand new in the box av receivers and still getting the problem. Try a changing the settings on your TV, also may want to try a different hdmi cable also and see what happens.
gregzoll is offline  
Old 01-01-2013, 02:40 PM - Thread Starter
Newbie
 
Tbellisario's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Trying another HDMI TV input and will see how long it lasts.
I think there may be something up as suggested with the ACR port. Never considered this, is this normal with this type of setup?
Tbellisario is offline  
 

Tags
Denon Avr 1913 Receiver
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off