Pioneer SC-37 shutting off problem - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 01-03-2013, 12:23 PM - Thread Starter
Newbie
 
blacklab1's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I've lived with this problem far too long..... when turning on my Panasonic TC-P60ST30 plasma, my receiver, the Pioneer Elite SC-37 turns on with it, but before the tv screen gets running, the receiver shuts off again. Then, I have to turn the receiver on separately and everything works fine. I think a signal from the tv is shutting off my receiver but I don't know how to fix this problem. I would be very grateful if someone could help me. Also, if I have my receiver turned on first, then I try to turn my tv on, the receiver shuts off.
blacklab1 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 01-03-2013, 03:22 PM
AVS Special Member
 
ss9001's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: metro Atlanta
Posts: 8,528
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 157 Post(s)
Liked: 284
Turn off HDMI Control in the receiver...see if that helps. HDMI Control (HDMI CEC) ties the 2 together, so that one can be controlled by the other. You are probably getting spurious behavior from this feature. so don't use it. You'll find it in the Pioneer's HDMI setup menu.

Steve
ss9001 is offline  
post #3 of 3 Old 01-04-2013, 07:33 AM - Thread Starter
Newbie
 
blacklab1's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Thanks for the suggestion - it worked. Problem solved.
blacklab1 is offline  
Reply Receivers, Amps, and Processors

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off