Sony STR DA2ES and STRDA30ES come on, relays click and makes no sound - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 01-04-2013, 06:16 AM - Thread Starter
Member
 
srinath.the.man's Avatar
 
Join Date: May 2012
Posts: 40
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have 2 sony receivers the DA2ES and a DA30ES, both turn on, the speaker protect clicks, and it makes no sound.
What exactly is the deal, how can it come out of protect and not actually work, I thought protect was the last step before it made noise ?
Thanks.
Srinath.
srinath.the.man is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 01-04-2013, 06:20 AM
AVS Special Member
 
J_Palmer_Cass's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 6,431
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 251 Post(s)
Liked: 96
Quote:
Originally Posted by srinath.the.man View Post

I have 2 sony receivers the DA2ES and a DA30ES, both turn on, the speaker protect clicks, and it makes no sound.
What exactly is the deal, how can it come out of protect and not actually work, I thought protect was the last step before it made noise ?
Thanks.
Srinath.


Does the headphone output jack work with headphones?
J_Palmer_Cass is offline  
post #3 of 3 Old 01-04-2013, 09:02 AM - Thread Starter
Member
 
srinath.the.man's Avatar
 
Join Date: May 2012
Posts: 40
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
No headphone output either.
Cool.
Srinath.
srinath.the.man is offline  
Reply Receivers, Amps, and Processors

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off