Denon AVR 1613 displaying fuzzy picture on CBL mode - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 01-06-2013, 10:09 AM - Thread Starter
Newbie
 
jpiazza's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
When watching cable TV, I get the sound but the picture is nothing but "fuzz". I have done some troubleshooting and know its not the cable box. The other functions work ie: XBOX, DVD etc. I have moved the HDMI cable to hook up the cable box via the DVD HDMI port and still get the same fuzz on the TV but the sound is coming through fine.

Any ideas? Thanks for any feedback.
jpiazza is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 01-06-2013, 10:12 AM
AVS Addicted Member
 
afrogt's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: SF Bay Area
Posts: 23,416
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 296 Post(s)
Liked: 418
If you've switched cables and inputs and still get fuzz it looks like the cable box is the problem to me. Especially when you said all your other devices look fine.

What cable box do you have?

Afro GT
afrogt is offline  
Old 01-06-2013, 11:06 AM
585-645-1006
 
jdsmoothie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Orlando, FL
Posts: 46,609
Mentioned: 20 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2035 Post(s)
Liked: 1762
It's the cable box. Connect it directly to the TV (HDMI) with an optical cable from the box to the 1613.

http://www.avsforum.com/t/1334369/the-official-denon-avr-xx12-model-owners-thread/0_100#user_L11

---------------------------------
"JD" – jd@avscience.com ; shop.avscience.com ; 585-645-1006, AVScience - Authorized dealer for AVRs, Speakers, etc. 

Daily 8am – 8pm EST (including weekends)
Call for pricing - Denon, Marantz, Yamaha, Pioneer, Onkyo, Def Tech, Atlantic Tech, Oppo
** Think the AVR is defective?  Reset the microprocessor 4-5 times. 
jdsmoothie is offline  
 

Tags
Denon Avr 1613 Receiver
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off