AV Controller App Crashing - iPad - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 01-23-2013, 06:25 PM - Thread Starter
Newbie
 
GumboFreak's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi folks. I'm new to this forum, but have found the info here to be so very helpful getting the most from my v673. I have been using the AV Controller app on my iPad and iPod Touch for months with no issues, and today, ka-blammo. No dice.

Tried uninstalling and re-installing app on both. Shut down receiver, router, and modem, then rebooted all, no dice. My receiver is hard-wired to my network. all devices working OK, but the app crashes every time I open it and it "sees" the receiver.

Receiver is working fine, no issues using streaming music, etc.

I'm at a loss here. Any suggestions?

Thanks!

Brett
Charlotte, NC
GumboFreak is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 01-23-2013, 07:50 PM - Thread Starter
Newbie
 
GumboFreak's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Update: I disconnected power to the 673' and rebooted modem and /router. App is working again, with no issues.

Hopefully this doesn't happen again. I love the AV Controller app, and it really makes you appreciate how good something like that is when it's not working!

Cheers!
GumboFreak is offline  
Reply Receivers, Amps, and Processors

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off